EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Külföld

Ejtőernyős ugrással ünnepelte, hogy legyőzte a rákot

Öt évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot a 81 éves brit Margaret Mallnál, amit nagyon úgy tűnik, hogy végre sikerült legyőznie.

Ezt méltóképpen szerette volna megünnepelni az idős hölgy, így befizetett egy tandemugrásra, hogy több mint négyezer méteres magasságból kiugorjon egy repülőből. Margaret a kivételes élmény után azt nyilatkozta, hogy zseniális érzés volt a szabadesés, majd hozzátette, hogy csak élni szeretne, és a lehető legtöbb dolgot megtapasztalni az életben.

81 éves néni legyőzte a rákot, tandemugrással ünnepelte /Fotó: Youtube

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: A baloldal be akarja hozni a migránsokat

    Orbán Viktor: A baloldal be akarja hozni a migránsokat

    Magyarország készen áll, hogy ahol tud, ott segítséget nyújtson Olaszországnak, így ha végre elszánja magát, hogy a határokat megvédi, segítünk, és abban is, hogy az itt lévő migránsokat hazavigyék – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján, szombaton Rómában.

  • Gyújtogatások, erőszak és agresszió a párizsi klímameneten

    Gyújtogatások, erőszak és agresszió a párizsi klímameneten

    Az anarchista “black blocs” (Fekete blokk) csoportokhoz tartozó szélsőségesek incidenseket kezdeményeztek szombaton Párizsban az éghajlat védelmében rendezett felvonuláson, a rendőrség a tüntetőket elhatárolódásra kérte a rendbontóktól, miközben a város más pontjain olyan kormányellenes sárgamellényes tiltakozókat állítottak elő, akik tiltott helyszíneken próbáltak meg gyülekezni.