EUR: 328,15 Ft
CHF: 300,85 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Sport

Elbúcsúztatták Schweinsteigert

Minden Bastian Schweinsteigerről szólt kedden Münchenben, ahol megrendezték a német futballista búcsúmérkőzését.

A Bayern München Schweinsteiger jelenlegi csapatát, a Nikolics Nemanját is foglalkoztató Chicago Fire együttesét látta vendégül. A világbajnok középpályás egy félidőt a bajor klub mezében, egyet pedig a Chicago színeiben játszott le. Az eredmény 4-0 lett a Bayern javára, az utolsó gólt maga Schweinsteiger szerezte. Nikolics 83 percet tölthetett a pályán. A 34 éves középpályás a bajor klub játékosaként 13 év alatt nyolc bajnoki címet, hét Német Kupát, két-két Ligakupát és Német Szuperkupát, valamint egy-egy Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot nyert.

EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Kapcsolódó Cikkek

 • Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin: Át kell élni a vb minden pillanatát

  Kovács Katalin nosztalgikus érzésekkel a szívében indult családjával Szegedre, a kajak-kenu vb-re. A 31-szeres világbajnok felidézheti a szegedi élményeket, és talán a versenyek hangulata nyomán nagyobbik lánya is követi majd az anyai példát.

 • Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  Rossz hír! Kizárták a Kárász, Kozák párost

  A csütörtöki előfutam után kizárták az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta kajakpárost a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, mert a hajójuk könnyebbnek bizonyult a megengedettnél a mérlegelésnél.

 • Újabb magyar döntős hajó a kajak-kenu világbajnokságon

  Újabb magyar döntős hajó a kajak-kenu világbajnokságon

  A férfi 500 méteres kajakpáros bejutott a döntőbe, a kenus Nagy Bianka (200 m) és Bodonyi András (500 m) valamint az 500 méteren címvédő Kárász Anna, Kozák Danuta duó pedig a csütörtöki előfutam után a középfutamban folytatja szereplését a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon.