EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Extra

Elhunyt nagyapjától várja az igazit Orosz Barbi

Orosz Barbi élete egyik legizgalmasabb időszakát éli, hiszen hosszú idő után most először szingli. A csinos műsorvezető a Lokálnak elárulta: a jövőben nem éri be kevesebbel, csakis az igazival, akit reményei szerint nemrég elhunyt nagyapja küld majd neki.

– Világéletemben képtelen voltam szakítani. A kapcsolataim végét mindig egy határozottan életembe toppanó új férfi jelölte ki, aki egyszerűen magával ragadott. Kizàrólag a magabiztos fellépésű, karizmatikus férfiak vonzanak, akik kérlelhetetlenül céltudatosak és meggyőzőek . Hirtelen felindulásból többször mentem bele egy már eleve kárhozatra ítélt kapcsolatba – kezdte lapunknak Barbi, aki néhány héttel ezelőtt szakított párjával. A műsorvezető számára most kinyílt a világ, rengeteg férfi keresi a kegyeit, de Barbi azt mondja most alaposabban szétnéz, mielőtt valakit az életébe enged, az igazit pedig úgy képzeli el, mint nemrég elhunyt, imádott nagyapját.


– Nemrég elveszítettem a nagypapámat, aki nagyon meghatározó személy volt az életemben. Csodálatos férfi volt, okos, erős, karizmatikus, olyasvalaki, akire valóban fel lehetett nézni. Sokan azt gondolják, hogy túl határozott, erős, független nő vagyok, akit szinte lehetetlen betörni, megtartani. Aki nem igazán tart többre egy férfit saját magánál, de ez nincs így. Előfordult már, hogy nem tudtam felnézni igazán a társamra, ami nagyon elkeserített, mert minden körülmények között férfit akarok magam mellett tudni – jelentette ki a csinos tévés, majd hozzátette: – Én is szeretnék ugyanolyan csodálattal szeretnék tekinteni a páromra, mint ahogyan azt a nagymamám tette a nagyapámmal, na persze nem korlátok közé szorítva, kalitkába zárva, mint ahogy az ő idejükben ez szinte természetes volt . Én nem bírom a kötöttségeket, s emiatt egészen idáig azt gondoltam, hogy talán alkalmatlan vagyok a házasságra. Nem vonzanak a normális női szerepek, amiket alapvetően a legtöbb férfi elvár egy kapcsolatban. Nem tudok így működni. Ha szeretek valakit elhalmozom figyelmességgel, de képtelen lennék elvárások alapján teljesíteni a magánéletemben. Nekem csak olyan férfi kell, aki mellett szabad lehetek. A nagypapám még halála előtt azt mondta, hogy majd fentről küld nekem egy igazi férfit, akire ő is áldását adja, merthogy korábban a családom egyik páromról sem gondolta azt, hogy illene hozzám. Ismernek. Tudják, hogy nemcsak a munkámban, de a magánéletemben is maximalista vagyok, így ha egyszer gyűrű kerül az ujjamra, a házasságot is igyekszem majd tökéletesen csinálni – zárta sorait Barbi.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.