EUR: 323,19 Ft
CHF: 285,71 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Elhunyt nagyapjától várja az igazit Orosz Barbi

Orosz Barbi élete egyik legizgalmasabb időszakát éli, hiszen hosszú idő után most először szingli. A csinos műsorvezető a Lokálnak elárulta: a jövőben nem éri be kevesebbel, csakis az igazival, akit reményei szerint nemrég elhunyt nagyapja küld majd neki.

– Világéletemben képtelen voltam szakítani. A kapcsolataim végét mindig egy határozottan életembe toppanó új férfi jelölte ki, aki egyszerűen magával ragadott. Kizàrólag a magabiztos fellépésű, karizmatikus férfiak vonzanak, akik kérlelhetetlenül céltudatosak és meggyőzőek . Hirtelen felindulásból többször mentem bele egy már eleve kárhozatra ítélt kapcsolatba – kezdte lapunknak Barbi, aki néhány héttel ezelőtt szakított párjával. A műsorvezető számára most kinyílt a világ, rengeteg férfi keresi a kegyeit, de Barbi azt mondja most alaposabban szétnéz, mielőtt valakit az életébe enged, az igazit pedig úgy képzeli el, mint nemrég elhunyt, imádott nagyapját.


– Nemrég elveszítettem a nagypapámat, aki nagyon meghatározó személy volt az életemben. Csodálatos férfi volt, okos, erős, karizmatikus, olyasvalaki, akire valóban fel lehetett nézni. Sokan azt gondolják, hogy túl határozott, erős, független nő vagyok, akit szinte lehetetlen betörni, megtartani. Aki nem igazán tart többre egy férfit saját magánál, de ez nincs így. Előfordult már, hogy nem tudtam felnézni igazán a társamra, ami nagyon elkeserített, mert minden körülmények között férfit akarok magam mellett tudni – jelentette ki a csinos tévés, majd hozzátette: – Én is szeretnék ugyanolyan csodálattal szeretnék tekinteni a páromra, mint ahogyan azt a nagymamám tette a nagyapámmal, na persze nem korlátok közé szorítva, kalitkába zárva, mint ahogy az ő idejükben ez szinte természetes volt . Én nem bírom a kötöttségeket, s emiatt egészen idáig azt gondoltam, hogy talán alkalmatlan vagyok a házasságra. Nem vonzanak a normális női szerepek, amiket alapvetően a legtöbb férfi elvár egy kapcsolatban. Nem tudok így működni. Ha szeretek valakit elhalmozom figyelmességgel, de képtelen lennék elvárások alapján teljesíteni a magánéletemben. Nekem csak olyan férfi kell, aki mellett szabad lehetek. A nagypapám még halála előtt azt mondta, hogy majd fentről küld nekem egy igazi férfit, akire ő is áldását adja, merthogy korábban a családom egyik páromról sem gondolta azt, hogy illene hozzám. Ismernek. Tudják, hogy nemcsak a munkámban, de a magánéletemben is maximalista vagyok, így ha egyszer gyűrű kerül az ujjamra, a házasságot is igyekszem majd tökéletesen csinálni – zárta sorait Barbi.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Bianca, az élő baba

    Bianca, az élő baba

    Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

  • Újra mélyponton Ben Affleck

    Újra mélyponton Ben Affleck

    Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.