EUR: 321,50 Ft
CHF: 281,63 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Eger

Elismeréseket adott át Nyitrai Zsolt

Államalapításunk ünnepe alkalmából Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, Eger és térsége országgyűlési képviselője elismeréseket nyújtott át a Líceum épületében megrendezett ünnepségen.

Mint Nyitrai Zsolt elmondta, ezen az ünnepen azon honfitársaink munkáját ismerjük el, akik elősegítik hazájuk, városuk, falujuk fejlődését, életútjukkal pedig személyes példát mutatnak környezetükben, szakmai tevékenységükkel jelentős mértékben hozzájárulnak a térség további fejlődéséhez. 


Országgyűlési képviselői oklevelet vehetett át Borza József hatdanos kyokushinmester.

Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselői oklevelet adott át Kurdiné Nagy Klárának, a Kurdi Family Pék Kft. cégvezetőjének. A pékdinasztia a 2000-es évek eleje óta működteti üzemét Andornaktályán. A családi vállalkozás elkötelezett híve az egészséges táplálkozásnak, a kézműves és hagyományos termékek előállításának. Termékeik kiemelkedő minőségét bizonyítja, hogy idén immár negyedik alkalommal sikerült elnyerniük az Ország Kenyere címet, megelőzve ezzel a nagyobb pékségeket, tovább öregbítve a térség és a település jó hírnevét.

Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselői oklevelet adott át Kurdiné Nagy Klárának, a Kurdi Family Pék Kft. cégvezetőjének.

Ugyancsak országgyűlési képviselői oklevelet vehetett át Borza József hatdanos kyokushinmester. Az európai kyokushinélet meghatározó alakja, világszerte elismert szakember. Az évek során sajátos küzdőstílust alakított ki, amelynek ismertetőjegyei egri tanítványain is felfedezhetők. A sportember az ország és Heves megye jó hírét vitte szét a világban, hiszen tanítványai több alkalommal álltak dobogón nemzetközi versenyeken, három évtizedes pályafutása alatt pedig harmincnál is több fekete öves tanítványt nevelt ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.