2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Miskolc

Elismerést kapott az Északerdő osztályvezetője

Államalapító Szent István ünnepe alkalmából tartottak ünnepséget az Agrárminisztériumban. Ebből az alkalomból dr. Nagy István agrárminiszter állami és miniszteri kitüntetéseket adott át.

Az ünnepségen az agrárminiszter miniszteri elismerő oklevelet adományozott Galvácsné Kertész Viktória Henriettának, az Északerdő Zrt. számviteli és pénzgazdálkodási osztályvezetőjének a több mint két évtizedes, az erdő- és vadgazdálkodók adatszolgáltatási kötelezettségeinek teljesítése érdekében végzett kiváló számviteli és gazdálkodási tevékenységéért.

Galvácsné Kertész Veronika és Nagy István a díjátadó ünnepségen – fotó: Mőcsényi Miklós

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.