EUR: 323,57 Ft
CHF: 286,55 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Eljegyezték Goztola Krisztinát

A külföldön legtöbbet foglalkoztatott magyar színésznő kezét színész-rendező párja, Halmi Péter kérte meg. A romantikus eljegyzés Olaszországban volt, pont azon a helyen, ahol tavaly még azt mondta Goztola Krisztina vőlegénye, hogy nem szeretne házasodni.

Néhány nappal ezelőtt Olaszországban, egy Trieszt melletti hangulatos halászfaluban kérték meg Goztola Krisztina kezét. A színésznő könnyek között mondott igent párjának, Halmi Péter színész-rendezőnek, akivel két éve találtak egymásra.


“Nagyon meglepődtem, amikor Peti letérdelt elém és megkérte a kezem. Ebben az is közrejátszott, hogy egy évvel korábban pont ugyanazon a helyen mondta azt nekem, hogy nem szeretne házasodni – de ő erre már nem is emlékezett. Amikor feltette a kérdést, azonnal elpityeredtem, és természetesen igent mondtam, hiszen nagyon szeretem és vele szeretném leélni az életem” – mondta Goztola Krisztina.

Krisztinát már jó ideje a külföldön legtöbbet foglalkoztatott magyar színésznőként tartják számon. Angolul, franciául, olaszul és magyarul is kitűnően beszél, olyan világsztárokkal forgatott, mint Jason Clarke, az Oscar-díjas Rosamund Pike és Jack Raynor. Újdonsült vőlegénye, Halmi Péter is külföldön épített karriert, és talán nem véletlen, hogy megismerkedésének története is hollywoodi filmbe illő: éveken keresztül több helyen egymást váltották. Egyikük pont akkor kezdett dolgozni Los Angelesben, amikor a másik elköltözött, és ugyanez játszódott le a világ több pontján is. Végül az interneten találtak egymásra, a szakmai beszélgetésből pedig szerelem szövődött.


“Úgy érzem, olyan emberrel találkoztam, amilyen én is vagyok. Hasonló utat járt be, hasonló a gondolkodása. Sok évig vártam arra, hogy ilyen párom legyen, és ennek most nagyon örülök. Ami a legjobb, hogy nem csak a munkában, hanem a magánéletben is ki tudjuk egészíteni egymást” – mesélte Halmi Péter, aki annyira izgult a lánykérés miatt, hogy már egy hónappal a nagy nap előtt folyamatosan magánál tartotta a jegygyűrűt.

Goztola Krisztina és Halmi Péter jelenleg kétlaki életet élnek: Budapesten és Párizsban is kialakítottak maguknak otthont, azonban várhatóan egyre több időt töltenek majd Magyarországon, hiszen zenés pódiumestjük mellett már leszerződtek egy nagy nemzetközi koprodukcióban készülő filmes produkcióhoz is.

Goztola Krisztinának egyébként már volt egy házassága, volt férjével nyolc év után váltak el 2015-ben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.