EUR: 323,34 Ft
CHF: 285,76 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Zalaegerszeg

Elkapták a tetteseket!

Megvannak a kertmozi vetítővásznának rongálói. Július végén ismeretlen elkövetők tönkretették a Liszt iskola udvarának falát, névjegyüket is otthagyva a felületen. Az önkormányzat feljelentést tett, és a rendőrség azonnal megkezdte a nyomozást. A tetteseket rövid időn belül sikerült kézre keríteni, akik közül ketten fiatalkorúak, ám cselekedetük egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Andor László, a vizsgálati osztály rendőr őrnagya elmondta, hogy a bűnügyi, illetve közrendvédelmi állomány nagy erőkkel kereste az elkövetőket, így augusztus 8-án sikerült a két fiatalkorú elkövető nyomára bukkanni, majd 9-én harmadik elkövető társukra is, aki már betöltötte a 18. életévét. Ezt követően mind a három főt előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket kisebb kárt okozó vétség elkövetése miatt. A vásznat hamarosan felújítják.

A megrongált vetítővászon


Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.