2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Elutasította a fájdalomcsillapítót Székhelyi József

A múlt hét szerdán elhunyt színművész szervezetét teljesen tönkretette a tüdőrák, amit tavaly novemberben diagnosztizáltak nála. Székhelyi azonban nagy fájdalmai ellenére még az utolsó napokban is elutasította a morfiumot. Nem engedte, hogy morfiummal elkábítsák, azt akarta, tiszta legyen a tudata, ő irányíthasson. Amikor hétfőn kórházba került, éreztük, hogy ez már az elengedés hete lesz, amennyire lehet, próbáltunk az elkerülhetetlenre felkészülni, de amikor megtörtént, kiderült, hogy erre nem lehet, csak a tehetetlenség marad” – nyilatkozta a Blikknek a színész lánya, Fruzsina, aki a család többi tagjával együtt az utolsó percig ott volt Székhelyi kórházi ágya mellett.

Székhelyi József (Fotó: Máté Krisztián)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.