2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Elutasította a fájdalomcsillapítót Székhelyi József

A múlt hét szerdán elhunyt színművész szervezetét teljesen tönkretette a tüdőrák, amit tavaly novemberben diagnosztizáltak nála. Székhelyi azonban nagy fájdalmai ellenére még az utolsó napokban is elutasította a morfiumot. Nem engedte, hogy morfiummal elkábítsák, azt akarta, tiszta legyen a tudata, ő irányíthasson. Amikor hétfőn kórházba került, éreztük, hogy ez már az elengedés hete lesz, amennyire lehet, próbáltunk az elkerülhetetlenre felkészülni, de amikor megtörtént, kiderült, hogy erre nem lehet, csak a tehetetlenség marad” – nyilatkozta a Blikknek a színész lánya, Fruzsina, aki a család többi tagjával együtt az utolsó percig ott volt Székhelyi kórházi ágya mellett.

Székhelyi József (Fotó: Máté Krisztián)

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.