2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Extra

Elzárják barátaitól Demi Lovatót

Demi Lovato két hete került kórházba herointúladagolás miatt. Az énekesnő majdnem belehalt szenvedélyébe, most pedig a családja és barátai úgy döntöttek, mindenkit, aki Demire nézve káros lehet, eltiltanak mellőle.

Demi Lovato már kicsit jobban van drogtúladagolása óta. A minap nyilvános Instagram-posztban köszönte meg az imákat és a támogatást családjának, orvosainak és rajongóinak. „Mindig elmondtam az igazat a függőségeimről. Azt megtanultam, hogy ez a betegség nem tűnik el, nem kopik el idővel. Ez valami, amivel meg kell küzdenem, hogy túl legyek rajta, de még nem végeztem vele” – kezdte a megható sorokat az énekesnő. „Meg akarom köszönni Istennek, hogy vigyázott rám és életben tartott. Köszönöm és hálás vagyok a rajongóimnak, hogy szeretetüket és támogatásukat fejezték ki az elmúlt hetekben is. A ti pozitív gondolataitok és imáitok segítettek” – hálálkodott Demi.


Demi Lovato Profimedia, Splash

A TMZ úgy értesült, hogy a család és a menedzsment egy értekezletet tartott, és feketelistára tettek néhány olyan személyt, akik árthatnak Deminek. Itt néhány közeli barátja, egykori dílerek és olyan munkatársak is szerepelnek, akik szemet hunytak az énekesnő alkohol- és drogfogyasztásai fölött. Deminek állítólag új telefonszáma is lesz, amit csak azoknak adhat ki, akik nem szerepelnek a listán, és a családja is rábólint. Az énekesnő egyelőre nem hagyhatja el a kórházat, de lapértesülések szerint nemsokára elvonóra megy, ahol hosszú hónapokat tölt majd.

Deminek óriási luficsokor érkezett, amivel jobbulást kívánnak neki barátai Fotó: Profimedia, Splash

 

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek