EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,55 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Emberkereskedelemmel is vádolják Weinstent

Újabb fordulatot vett a Harvey Weinstein elleni zaklatási per. Egy angol színésznő szexuális emberkereskedelemmel is vádolja a producert. Azt állítja, Weinstein 2014-ben bezárta őt egy szállodai fürdőszobába, és különböző dolgokra kényszerítette egy filmszerepért cserébe. A nő ügyvédje szerint ez a magatartásforma sérti az emberkereskedelem áldozatainak védelmére vonatkozó jogszabályokat. A bíróság helyt adott a vádnak.

Profimedia, SIPA USA

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.