2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Hódmezővásárhely

Épül a park és a tó

Ha minden jól megy, év végén már lazíthatunk az új vásárhelyi pihenőparkban. A tervezők a volt Kossuth Zsuzsanna Iskola helyére egy több mint 3000 négyzetméteres tavat álmodtak meg.

A tó kiemelése nagyjából befejeződött. Ezenkívül különféle napozódombokat és egyéb térelválasztó egységeket is terveztek a pihenőparkba, valamint befejeződtek a kiszolgáló épületek alapozási munkálatai. Folyamatban van egy távvezeték építése, amely a tó vízfeltöltését biztosítja majd.

Év végére elkészülhet a pihenőpark.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.