EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,55 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Erdei Zsolt: Ódzkodom a házasságtól

Erdei Zsolt és szerelme, Réka minden energiáját felemészti két kisgyermekük és Zsolt első házasságából született fia, Viktor, ami miatt a párnak alig jut ideje egymásra. Habár Madár nagyon szereti gyermekei édesanyját, a Lokálnak elismerte: ódzkodik a házasságtól, hiszen egyszer már megégette magát. 

Erdei Zsolt és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Erdei Zsolt januárban osztotta meg a nyilvánossággal: hároméves kislánya, Gréti – aki koraszülöttként, mindössze 900 grammal jött a világra – a hiperaktivitás tüneteit produkálja, és alig eszik valamit.


– Az orvosok sem tudják megmondani, hogy Gréti ténylegesen hiperaktív-e, de azért még mindig vannak nála furcsa dolgok. Hordjuk őt fejlesztésre, és van egy-két kirohanása – ami lehet, hogy még normális –, de a kisfiammal együtt egészségesek, szépen fejlődnek, annak ellenére, hogy koraszülöttek voltak. Vilmos egyéves múlt, ő egy igazi bika, már 12 kilót nyom, míg a lányom csak 14 kiló. Az az igazság, hogy Gréti nem igazán eszik semmit a kolbászon, szalonnán és tojásfehérjén kívül, és azt is úgy kell belekönyörögni. Ugyanakkor ezt sem feltétlenül gondolom egyedi problémának, hiszen halljuk, hogy a környezetünkben lévő szülők is hasonló gondokkal küzdenek – mondta a bokszoló, aki őszintén elismeri: nagyon nehezek a mindennapok a két kicsivel.

– Ha Rékának nincs segítsége, egyedül nagyon nehéz neki velük. Miközben az egyik sír, a másik fejre áll, szóval nem könnyű, de ezt már én is tapasztaltam. Megpróbálok azért munka után a segítségére lenni, amiben csak tudok, főleg hogy egyetlen nagyszülő van, de még ő is dolgozik – mesélte Madár. Zsoltnak és Rékának a kicsik miatt nem is nagyon jut ideje egymásra.


– Most a gyerekeké a főszerep, és sajnos kevés időnk és energiánk jut egymásra, ami, őszintén bevallom, néha nagyon nehéz. Olykor vannak is közöttünk súrlódások, de szerintem egyelőre egész jól viseljük a dolgot. Réka igazi társam, de házasságban még nem gondolkodom. Ódzkodom tőle, mert egyszer már megégettem magam. Ugyanakkor nem zárkózom el, és elképzelhető, hogy egyszer oltár elé vezetem Rékát.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.