EUR: 323,27 Ft
CHF: 286,04 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Extra

Erdei Zsolt: Ódzkodom a házasságtól

Erdei Zsolt és szerelme, Réka minden energiáját felemészti két kisgyermekük és Zsolt első házasságából született fia, Viktor, ami miatt a párnak alig jut ideje egymásra. Habár Madár nagyon szereti gyermekei édesanyját, a Lokálnak elismerte: ódzkodik a házasságtól, hiszen egyszer már megégette magát. 

Erdei Zsolt és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Erdei Zsolt januárban osztotta meg a nyilvánossággal: hároméves kislánya, Gréti – aki koraszülöttként, mindössze 900 grammal jött a világra – a hiperaktivitás tüneteit produkálja, és alig eszik valamit.


– Az orvosok sem tudják megmondani, hogy Gréti ténylegesen hiperaktív-e, de azért még mindig vannak nála furcsa dolgok. Hordjuk őt fejlesztésre, és van egy-két kirohanása – ami lehet, hogy még normális –, de a kisfiammal együtt egészségesek, szépen fejlődnek, annak ellenére, hogy koraszülöttek voltak. Vilmos egyéves múlt, ő egy igazi bika, már 12 kilót nyom, míg a lányom csak 14 kiló. Az az igazság, hogy Gréti nem igazán eszik semmit a kolbászon, szalonnán és tojásfehérjén kívül, és azt is úgy kell belekönyörögni. Ugyanakkor ezt sem feltétlenül gondolom egyedi problémának, hiszen halljuk, hogy a környezetünkben lévő szülők is hasonló gondokkal küzdenek – mondta a bokszoló, aki őszintén elismeri: nagyon nehezek a mindennapok a két kicsivel.

– Ha Rékának nincs segítsége, egyedül nagyon nehéz neki velük. Miközben az egyik sír, a másik fejre áll, szóval nem könnyű, de ezt már én is tapasztaltam. Megpróbálok azért munka után a segítségére lenni, amiben csak tudok, főleg hogy egyetlen nagyszülő van, de még ő is dolgozik – mesélte Madár. Zsoltnak és Rékának a kicsik miatt nem is nagyon jut ideje egymásra.


– Most a gyerekeké a főszerep, és sajnos kevés időnk és energiánk jut egymásra, ami, őszintén bevallom, néha nagyon nehéz. Olykor vannak is közöttünk súrlódások, de szerintem egyelőre egész jól viseljük a dolgot. Réka igazi társam, de házasságban még nem gondolkodom. Ódzkodom tőle, mert egyszer már megégettem magam. Ugyanakkor nem zárkózom el, és elképzelhető, hogy egyszer oltár elé vezetem Rékát.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek