EUR: 322,96 Ft
CHF: 284,14 Ft
2018. november 14., szerda
Aliz

Extra

Ezt a 22 éves playmate lányt szemelte ki Ben Affleck – Fotók!

A 22 éves Shauna Sexton nevével legutóbb Ben Affleck kapcsán találkozhattunk, a színész ugyanis Lindsay Shookusszal való szakítása után azonnal ráhajtott.

Noha Afflecket alkoholproblémái miatt most exfelesége, Jennifer Garner vitte be az elvonóra, Shauna egész biztosan nem marad magányos. A férfiak szerint egy igazi álomnő, ugyanis a 22 éves playmate nemcsak szép, de okos is. Modellmunkái mellett egy állatorvosi rendelőben dolgozik asszisztensként, és a jövőre nézve is komoly tervei vannak, szeretne orvos és az állatvédők élharcosa lenni.


Kapcsolódó Cikkek

 • Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin egy évig várt a babára

  Kovács Katalin két éve felhagyott a versenyszerű kajakozással és számára most a család az első. Második gyermekével a szíve alatt boldogabb mint valaha, hiszen férjével egy évig küzdöttek azért, hogy megfoganjon kislányuk.

 • Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen is hódított Gregor Bernadett

  Szépségversenyen járt Gregor Bernadett. A gyönyörű színésznő természetesen nem a versenyzők között szerepelt, hanem mint zsűri vett részt, ám így is lenyűgözött mindenkit megjelenésével.

 • Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Új nevet kapott a 35 éves Ghymes

  Két különálló produkció összevonásával, Szarka Tamás és zenekara valamint a Ghymes zenekar fúziójával egy megújult csapat várja a közönséget 2019.