2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Dunaújváros

Falunapon mulathatunk Nagyvenyimben

Kétnapos programmal készül Nagyvenyim augusztus első hétvégéjén: a falunapon a koncertek mellett interaktív gyermekprogramok és stand up comedy műsor is várja az érdeklődőket augusztus 3-án és 4-én.

Falunapra készül Nagyvenyim: a programok már augusztus 3-án, pénteken elkezdődnek, amikor este hét órától a Nagyvenyim Táncegyüttes élőzenei kísérettel lép fel. Este fél kilenctől a RatRock zenekar ad koncertet, de az ő fellépésük után sem kell hazamenniük a táncolni vágyóknak: tíz órától utcabál várja a látogatókat. Augusztus 4-én, szombaton már reggel elkezdődnek a programok: fél nyolctól „Jó reggelt, Nagyvenyim” elnevezéssel zenés ébresztő, majd tíz órától ünnepi testületi ülés következik. Tizenegy órától kiállításmegnyitó, délben a programok ismertetése lesz soron. Kevéssel negyed egy előtt az Aranydaru Dalkör műsorát hallhatják az érdeklődők, majd Madarász Katalin és Kapi Gábor előadásában hallhatnak magyar nótákat. Délután negyed kettőkor Disney-varázs címmel interaktív gyermekműsor veszi kezdetét, amelyet kettőkor Szandi koncertje követ.


Tóth Andi is a fellépők között leszFotó: Tv2

Három órától Aradi Tibor humorista lép színpadra, majd fél négytől a dunaújvárosi Violin művészeti iskola és a Gárdonyi iskola tanulói adnak műsort. Négy órától Roberto, majd öttől Tóth Andi, a Megasztár ötödik sorozatának győztese koncertezik. Este hét órától polgármesteri köszöntőt hallhatnak a kilátogatók, az est fénypontja pedig minden bizonnyal az este nyolc órakor kezdődő Zanzibar-koncert lesz. A rendezvényt Nepp Matyi retró diszkója zárja.

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.