EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Dunaújváros

Falunapon mulathatunk Nagyvenyimben

Kétnapos programmal készül Nagyvenyim augusztus első hétvégéjén: a falunapon a koncertek mellett interaktív gyermekprogramok és stand up comedy műsor is várja az érdeklődőket augusztus 3-án és 4-én.

Falunapra készül Nagyvenyim: a programok már augusztus 3-án, pénteken elkezdődnek, amikor este hét órától a Nagyvenyim Táncegyüttes élőzenei kísérettel lép fel. Este fél kilenctől a RatRock zenekar ad koncertet, de az ő fellépésük után sem kell hazamenniük a táncolni vágyóknak: tíz órától utcabál várja a látogatókat. Augusztus 4-én, szombaton már reggel elkezdődnek a programok: fél nyolctól „Jó reggelt, Nagyvenyim” elnevezéssel zenés ébresztő, majd tíz órától ünnepi testületi ülés következik. Tizenegy órától kiállításmegnyitó, délben a programok ismertetése lesz soron. Kevéssel negyed egy előtt az Aranydaru Dalkör műsorát hallhatják az érdeklődők, majd Madarász Katalin és Kapi Gábor előadásában hallhatnak magyar nótákat. Délután negyed kettőkor Disney-varázs címmel interaktív gyermekműsor veszi kezdetét, amelyet kettőkor Szandi koncertje követ.


Tóth Andi is a fellépők között leszFotó: Tv2

Három órától Aradi Tibor humorista lép színpadra, majd fél négytől a dunaújvárosi Violin művészeti iskola és a Gárdonyi iskola tanulói adnak műsort. Négy órától Roberto, majd öttől Tóth Andi, a Megasztár ötödik sorozatának győztese koncertezik. Este hét órától polgármesteri köszöntőt hallhatnak a kilátogatók, az est fénypontja pedig minden bizonnyal az este nyolc órakor kezdődő Zanzibar-koncert lesz. A rendezvényt Nepp Matyi retró diszkója zárja.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.