2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb Dunaújváros

Falunapon mulathatunk Nagyvenyimben

Kétnapos programmal készül Nagyvenyim augusztus első hétvégéjén: a falunapon a koncertek mellett interaktív gyermekprogramok és stand up comedy műsor is várja az érdeklődőket augusztus 3-án és 4-én.

Falunapra készül Nagyvenyim: a programok már augusztus 3-án, pénteken elkezdődnek, amikor este hét órától a Nagyvenyim Táncegyüttes élőzenei kísérettel lép fel. Este fél kilenctől a RatRock zenekar ad koncertet, de az ő fellépésük után sem kell hazamenniük a táncolni vágyóknak: tíz órától utcabál várja a látogatókat. Augusztus 4-én, szombaton már reggel elkezdődnek a programok: fél nyolctól „Jó reggelt, Nagyvenyim” elnevezéssel zenés ébresztő, majd tíz órától ünnepi testületi ülés következik. Tizenegy órától kiállításmegnyitó, délben a programok ismertetése lesz soron. Kevéssel negyed egy előtt az Aranydaru Dalkör műsorát hallhatják az érdeklődők, majd Madarász Katalin és Kapi Gábor előadásában hallhatnak magyar nótákat. Délután negyed kettőkor Disney-varázs címmel interaktív gyermekműsor veszi kezdetét, amelyet kettőkor Szandi koncertje követ.


Tóth Andi is a fellépők között leszFotó: Tv2

Három órától Aradi Tibor humorista lép színpadra, majd fél négytől a dunaújvárosi Violin művészeti iskola és a Gárdonyi iskola tanulói adnak műsort. Négy órától Roberto, majd öttől Tóth Andi, a Megasztár ötödik sorozatának győztese koncertezik. Este hét órától polgármesteri köszöntőt hallhatnak a kilátogatók, az est fénypontja pedig minden bizonnyal az este nyolc órakor kezdődő Zanzibar-koncert lesz. A rendezvényt Nepp Matyi retró diszkója zárja.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.