EUR: 322,06 Ft
CHF: 285,23 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Miskolc

Fejlesztik a déli ipari parkot

Pályázaton nyert másfél milliárd forintból fejlesztik Miskolcon a déli ipari park infrastruktúráját – közölte a polgármesteri hivatal.
A tájékoztatás szerint a város önkormányzata a Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő Zrt.-vel konzorciumban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszerében iparipark- és iparterület-fejlesztésre nyert támogatást, a projekt a déli ipari park infrastruktúráját és a mellette lévő iparterületet fejleszti a betelepülő vállalatok igényeivel összhangban, valamint új iparterület is létesülhet.

Jó alapinfrastruktúrával és közlekedési kapcsolatokkal ellátott területet alakítanak ki a város déli részén – fotó: midip.hu

Alapvető célkitűzés egy jó alap-infrastruktúrával és közlekedési kapcsolatokkal ellátott terület kialakítása – olvasható a közleményben, amely arra is kitér, hogy az ipari parkban és az új iparterületen a teljes alapinfrastruktúra elérhető, és geotermikus energia is a befektetők rendelkezésére áll.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.