EUR: 323,45 Ft
CHF: 287,44 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Sopron

Felkészülés a Sopron Basketnál

A szezon közeledtével kialakult a Sopron Basket női kosárlabdacsapatának felkészülési menetrendje. A munka augusztus 13-án kezdődik, nyolc játékossal.
Alaina Coates augusztus 29-én, Amanda Zahui szeptember 1-jén csatakozik a többiekhez. Yvonne Turner érkezése a WNBA-s kötelezettségétől függ, míg a világbajnokságra készülő spanyol válogatott bő keretének tagja, Ángela Salvadores az ottani szereplésétől függően kapcsolódik be a munkába.
A felkészülés során a Sopron Basket több edzőmérkőzést is játszik, amelyek közül kettő lesz a leghűségesebb városban. Augusztus 29-én a Pöstyén, míg szeptember 1-jén a Győr látogat Sopronba. Utóbbi találkozót a hagyományos Krasznai Ferenc-emlékmérkőzés keretében rendezik meg.
Mindkét együtteshez ellátogatnak a soproni kosaras lányok szeptember elején, majd Prágában és Jekatyerinburgban várja őket 2-2 összecsapás. A nagy múltú oroszországi tornára címvédőként utazik a Sopron Basket.

Menetrend
Augusztus 29., szerda 18 óra – Sopron Basket–Piestanske Cajky
Szeptember 1., szombat 18 óra – Sopron Basket–CMB CARGO UNI Győr
Szeptember 5., szerda – CMB CARGO UNI Győr–Sopron Basket (Fűzy Ákos–Tapodi Péter-emlékmérkőzés)
Szeptember 7., péntek – Piestanské Cajky–Sopron Basket
Szeptember 14–16. – ZVVZ USK Praha–Sopron Basket
Szeptember 24–26. – UMMC Cup, Jekatyerinburg

Több edzőmeccset játszanak majd a soproni kosaras lányok
Fotó: Sopron Basket


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.