EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Extra

Férfival csalja barátnője Kristen Stewartot

Kristen Stewart és Stella Maxwell állítólag már 2016 óta együtt jár, ám románcukat hosszú ideig sikerült titokban tartaniuk. Először csak 2017 januárjában látták őket együtt, melyet követően több nyilvános eseményre is kéz a kézben érkeztek. Alig több mint egy évvel ezelőtt pedig úgy döntöttek, hogy összeköltöznek, így a modell gyorsan át is cuccolt az Alkonyat sztárjának Los Angeles-i otthonába. Eddig tehát úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van köztük, most azonban nyugtalanító képsorok kerültek elő Stelláról, egy partin hevesen flörtöl egy férfival, majd meg is csókolja őt. De vajon mit szól ehhez Kristen?

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.