EUR: 322,73 Ft
CHF: 286,21 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Belföld

Férjhez ment a Nemzet Szépe szépsége

Egy éves párkapcsolat után mondta ki a boldogító igent párjának Eisam Eldeen Yasmin. A félig szudáni származású szépség és férje egyelőre csak a polgári esküvőn vannak túl, a különlegesnek ígérkező lagzit későbbre tervezik.

Férjhez ment a Nemzet Szépe 2018-as döntőjén megismert Eisam Eldeen Yasmin. A 26 éves lány egy éves párkapcsolat után mondott igent a férjének.


“Körülbelül egy éve vagyunk egy pár, de ő már hónapokkal korábban “kinézett magának”. Kellett egy pár hónap mire kiderítette a nevem, és még egy pár hónap mire meggyőzött, hogy ebédeljek vele. Én nem vagyok egy könnyű eset. Szeretem alaposan megvizsgálni az embert, így kiderül van-e értelme a személyes találkozónak. Szerintem nagyon nehéz dolga volt a páromnak, de a kitartásának köszönhetően végül egymásba szerettünk” – mondta Eisam Eldeen Yasmin, akinek édesanyja magyar, édesapja pedig szudáni származású.

A Nemzet Szépe versenyzője és újdonsült férje egyelőre csak polgári esküvőt tartottak, ugyanis nigériai származású párjával egy különleges lagzit szeretnének tartani a későbbiekben.


“A lagzit későbbre tervezzük, és különlegesre. A párom nigériai származású, így szeretnénk mind a kettőnk családjának a hagyományait belevinni a közös ünneplésbe” – tette hozzá Yasmin, aki még mindig versenyben van a közönségkedvencek között az interneten, és már nagyon izgul a szavazás végeredménye miatt.

“Kíváncsi vagyok ki lesz a közönség általi befutó, és hogy mennyire egyezik ez a zsűri véleményével. Úgy gondolom, hogy nagyon izgalmas ez a szavazás a minden nap változó eredményekkel” – tette hozzá a szépség, aki ha megnyeri az internetes közönégszavazást, együtt utazhat majd Balira az idei győztessel, Fenesi Krisztinával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

  Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

  Egyenként akár 50 millió forint magvető befektetést és akcelerációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe az MVM Edison startup versenyének győztesei; az MVM Csoport harmadik alkalommal kiírt innovációs pályázatára január végéig jelentkezhetnek ígéretes ötleteikkel az innovatív fejlesztők – közölték a szervezők.

 • Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

  Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

  Ötmillió forintos kikiáltási árról indulva végül 10 millió forintért kelt el Radnóti Miklós klasszikusának, a Járkálj csak, halálraítélt című versnek egyetlen fennmaradt kézirata a Központi Antikvárium péntek esti árverésén.

 • Új családtámogatási intézkedések készülnek

  Új családtámogatási intézkedések készülnek

  Több családtámogatási elképzelés is a Pénzügyminisztérium napirendjén van, ezek között szerepel az úgynevezett falusi csok is – mondta a Magyar Időknek a pénzügyekért felelős államtitkár.