EUR: 332,90 Ft
CHF: 302,74 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Belföld

Férjhez ment a Nemzet Szépe szépsége

Egy éves párkapcsolat után mondta ki a boldogító igent párjának Eisam Eldeen Yasmin. A félig szudáni származású szépség és férje egyelőre csak a polgári esküvőn vannak túl, a különlegesnek ígérkező lagzit későbbre tervezik.

Férjhez ment a Nemzet Szépe 2018-as döntőjén megismert Eisam Eldeen Yasmin. A 26 éves lány egy éves párkapcsolat után mondott igent a férjének.


“Körülbelül egy éve vagyunk egy pár, de ő már hónapokkal korábban “kinézett magának”. Kellett egy pár hónap mire kiderítette a nevem, és még egy pár hónap mire meggyőzött, hogy ebédeljek vele. Én nem vagyok egy könnyű eset. Szeretem alaposan megvizsgálni az embert, így kiderül van-e értelme a személyes találkozónak. Szerintem nagyon nehéz dolga volt a páromnak, de a kitartásának köszönhetően végül egymásba szerettünk” – mondta Eisam Eldeen Yasmin, akinek édesanyja magyar, édesapja pedig szudáni származású.

A Nemzet Szépe versenyzője és újdonsült férje egyelőre csak polgári esküvőt tartottak, ugyanis nigériai származású párjával egy különleges lagzit szeretnének tartani a későbbiekben.


“A lagzit későbbre tervezzük, és különlegesre. A párom nigériai származású, így szeretnénk mind a kettőnk családjának a hagyományait belevinni a közös ünneplésbe” – tette hozzá Yasmin, aki még mindig versenyben van a közönségkedvencek között az interneten, és már nagyon izgul a szavazás végeredménye miatt.

“Kíváncsi vagyok ki lesz a közönség általi befutó, és hogy mennyire egyezik ez a zsűri véleményével. Úgy gondolom, hogy nagyon izgalmas ez a szavazás a minden nap változó eredményekkel” – tette hozzá a szépség, aki ha megnyeri az internetes közönégszavazást, együtt utazhat majd Balira az idei győztessel, Fenesi Krisztinával.

Kapcsolódó Cikkek

 • Figyelem! Október 31-ig egyeztethet még adatot a bankjával

  Figyelem! Október 31-ig egyeztethet még adatot a bankjával

  Október 31-ig kell adataikat egyeztetniük azoknak a banki, biztosítói, nyugdíjpénztári ügyfeleknek, akiket erről szolgáltatójuk értesített; adategyeztetés hiányában novembertől a banki ügyfelek például nem kezdeményezhetnek új tranzakciót a számlájukon – hívta fel a figyelmet szerdai közleményében a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

 • A kereszténydemokrata felfogás mást tart értékesnek, mint a liberális

  A kereszténydemokrata felfogás mást tart értékesnek, mint a liberális

  A kereszténydemokrata felfogás mást tart értékesnek, mint a liberális, például a kereszténydemokrata megközelítés közösségben: családban, nemzetben gondolkodik – mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megítéléséért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

 • Százmilliárdok érkeztek a kincstárba

  Százmilliárdok érkeztek a kincstárba

  Az elmúlt években több, a feketegazdaság letörésére alkalmas informatikai rendszert alakított ki az adóhivatal, az elektronikus ellenőrzési megoldások néhány év alatt több száz milliárd forint bevételt hoztak az államnak – mondta a Magyar Nemzetnek nyilatkozva Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára.