2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Extra

Fiával jár bulizni Győrfi Pál

Győrfi Pál fiatalos apukaként olykor 21 éves fiával, Danival jár el szórakozni. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője engedékeny apának tartja magát, amiből adódnak problémái a kisebb gyermekeivel. 

– Közhelynek hangzik, de a kisgyerekek tényleg fiatalon tartják az embert. A legkisebb, Lilla négyéves, Alíz most kezdi az első osztályt, Ádám pedig kilenc, szóval nálunk tényleg egy nyugodt pillanat sincs – kezdte Győrfi Pál, akinek az előző házasságából született fiával teljesen más a kapcsolata, mint a kicsikkel.


– Féltem, hogy a válás után hogyan alakul majd a kapcsolatunk Danival. Főleg amikor a második feleségemmel, Adrival elhatároztuk: gyereket szeretnénk. Tartottam attól, hogyan fogadja, hogy míg neki nem lehetek teljes értékű apukája, a babának az leszek. Szerencsére Adri kedvessége és Dani iránti szeretete hamar eloszlatta a kétségeket, és mind a négyen igazi testvérekké váltak. Rengeteget jön hozzánk, sok időt töltünk kettesben. Inkább a barátja vagyok, akivel, ha úgy alakul, megbeszéli a csajozás problémáit, és nagy büszkeséggel tölt el, hogy olykor még bulizni is együtt járunk. Csak az a baj, hogy már nem bírom annyira az éjszakázást. Míg én hajnali egy-kettő felé már mennék haza, neki és a barátainak csak akkor kezdődik a buli – mosolyodott el az 54 éves szóvivő, aki a Sziget Fesztiválra is a nagy fiával  érkezett. Győrfi engedékeny apukának tartja magát, amiből adódnak problémái a kisebb gyermekei nevelése során.

– Adrival nagyon engedékeny szülők vagyunk, ami miatt adódnak gondjaink. Ha elsőre azt mondjuk valamire, hogy nem, a gyerekek nem figyelnek rá, és próbálkoznak tovább. Így előfordul, hogy valamit 30-szor kell elismételni ahhoz, hogy tényleg úgy csinálják. Ugyanakkor a családi szeretet, ha lehet, még jobban jelen van az életükben, és hisszük a feleségemmel, hogy ez az, ami igazán fontos – tette hozzá.


Kapcsolódó Cikkek