2019. február 17., vasárnap
Donát

Belföld

Fidesz-frakció: Az a családellenes, ahogy a Jobbik viselkedik

A Fidesz-frakció családellenesnek tartja a Jobbik viselkedését.

A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő csütörtöki sajtótájékoztatójára reagált. Az ellenzéki politikus családellenesnek nevezte, hogy a kormány nem támogatja azt, hogy negyven ledolgozott év után a férfiak a nőkhöz hasonlóan nyugdíjba vonulhassanak.


A Fidesz-frakció az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, az a családellenes, hogy a Jobbik sem a Nők 40 programot, sem a családi adókedvezmény növelését, sem az otthonteremtési programot és más, a családokat, édesapákat és édesanyákat támogató intézkedéseket sem szavazott meg.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A casco nem váltja ki a kátyúbiztosítást

    A casco nem váltja ki a kátyúbiztosítást

    A kátyúk által a gépjárművekben okozott károkat az illetékes útkezelők csak a panaszok mintegy felében térítik meg, az évi néhány ezer forintos kátyúbiztosítás azonban alapvetően növeli a kártérítés esélyét – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) az MTI-hez eljuttatott közleményében.

  • Brutális baleset a 4-es főúton

    Brutális baleset a 4-es főúton

    Hat személyautó ütközött a 4-es főúton Üllőnél vasárnap reggel, a helyszíni szemle és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett zajlik – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.