EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Győr

Figyelem! Megállni tilos!

Győrben, a Tihanyi Árpád úton megállási tilalom lépett érvénybe augusztus 22-étől – tájékoztatta a lakosságot a Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete.

A Tihanyi Árpád úton, a Magyar utca és Vasvári Pál út közötti szakaszon – a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház mellett – járda- és kerékpárút-felújítás kezdődik. A felújítás miatt a Tihanyi Árpád úton megállási tilalom lép érvénybe augusztus 22-én reggel 6 órától a kórház melletti szakaszon. A taxiállomást a Vasvári Pál út irányába helyezik át, nem messze jelenlegi helyétől. A kórház melletti helyi és helyközi megállóhelyek egyelőre maradnak, de az építkezés következő üteme során a megállóhelyek áthelyezésére is sor kerül.


A táblákat már időben kihelyezték, kérik az autósok figyelmét és türelmét!
Fotó: Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete

A munkaterületen ideiglenesen tilos lesz keresztülhajtani kerékpárral, a gyalogosok számára külön gyalogossávot alakítanak ki a parkolók helyén.

A kivitelezés miatti kellemetlenségekért a lakosság megértését és türelmét kérik az elkövetkező másfél hónapban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.