EUR: 326,52 Ft
CHF: 300,35 Ft
2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb Győr

Figyelem! Megállni tilos!

Győrben, a Tihanyi Árpád úton megállási tilalom lépett érvénybe augusztus 22-étől – tájékoztatta a lakosságot a Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete.

A Tihanyi Árpád úton, a Magyar utca és Vasvári Pál út közötti szakaszon – a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház mellett – járda- és kerékpárút-felújítás kezdődik. A felújítás miatt a Tihanyi Árpád úton megállási tilalom lép érvénybe augusztus 22-én reggel 6 órától a kórház melletti szakaszon. A taxiállomást a Vasvári Pál út irányába helyezik át, nem messze jelenlegi helyétől. A kórház melletti helyi és helyközi megállóhelyek egyelőre maradnak, de az építkezés következő üteme során a megállóhelyek áthelyezésére is sor kerül.


A táblákat már időben kihelyezték, kérik az autósok figyelmét és türelmét!
Fotó: Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete

A munkaterületen ideiglenesen tilos lesz keresztülhajtani kerékpárral, a gyalogosok számára külön gyalogossávot alakítanak ki a parkolók helyén.

A kivitelezés miatti kellemetlenségekért a lakosság megértését és türelmét kérik az elkövetkező másfél hónapban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.