EUR: 333,42 Ft
CHF: 303,57 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Sport

Finn-magyar: Szerdán kezdődik a jegyárusítás

Szerdán kezdődik a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott következő mérkőzésére, amelyet szeptember 8-án a finnországi Tamperében játszik a Nemzetek Ligája rajtján.

“A hivatalos belépőjegyre átváltható – névre szóló – utalványokat 10 órától lehet megvásárolni interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában” – olvasható a magyar szövetség (MLSZ) honlapjának csütörtöki tájékoztatásában, amelyből kiderül, a jegyek egységesen 8000 forintba kerülnek.


A közlemény jelzi, hogy az utalványok beváltására a személyazonosság igazolását követően a találkozó helyszínén, a tamperei Ratina Stadion vendégpénztárában nyílik lehetőség a mérkőzés napján 12 órától egészen a kezdésig.

A magyar idő szerint 18 órakor kezdődő összecsapás lesz Marco Rossi szövetségi kapitány debütálása a nemzeti együttes élén. A magyar válogatott három nappal később ismét pályára lép, de a görögök elleni szeptember 11-i hazai mérkőzést az európai szövetség (UEFA) büntetése miatt zárt kapuk mögött kell megrendezni.

Kapcsolódó Cikkek