EUR: 326,56 Ft
CHF: 294,31 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Sport

Fojtogatással vett elégtételt a rossz szerelés miatt

Az országos hírekbe verekedte magát Vámosgyörk Heves megyei II-es futballcsapata. A szó szoros értelmében, hiszen a Tarnaméra elleni idegenbeli rangadón a focit boksszal és fojtogatással vegyítette. A 78. percben a hazai védő, B. Balázs becsúszását szabálytalannak ítélte a játékvezető. A durva szerelés annyira felbőszítette  a Vámosgyörk játékosát, hogy a feltápászkodó védőt fojtogatni kezdte. A bíró alig tudta lefeszíteni a megvadult vámosgyörki E. Mihály kezét ellenfele nyakáról. A futballista erre a játékvezetőnek esett, és a segítségére siető főrendezőnek is behúzott egyet. Aztán némi fogócska után átugrott a sportlétesítményt határoló hálón, és csak percek múlva sikerült rávenni arra, hogy vonuljon be az öltözőbe. A meccset a bíró félbeszakította, a helyszínre érkező rendőrök pedig biztosították a rendet. A mentő kórházba szállította B. Balázst, aki az orvosok szerint rosszabbul is járhatott volna.

Kapcsolódó Cikkek

 • Továbbjutásra állnak csapataink

  Továbbjutásra állnak csapataink

  Meggyőző első mérkőzések után lépnek pályára ma a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóin a magyar csapatok.

 • Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsők a magyar pólósok

  Csoportelsőként, így közvetlenül a negyeddöntőbe jutott a magyar vízilabda-válogatott a vizes vb-n, miután 13-11-re verte a spanyolokat.

 • Érmekért vívunk

  Érmekért vívunk

  Mától már az érmekért küzdenek a budapesti vívó-világbajnokság résztvevői. A BOK Sportcsarnokban a női párbajtőrözők és a férfi kardozók lépnek pástra, hogy a 64-es táblán egyenes kieséses rendszerben a legjobb négyig, azaz a hat órakor kezdődő döntőkig meneteljenek.