2019. július 19., péntek
Emília

Egyéb Dunaújváros

Folytatja a felkészülést a futsalcsapat

A Csömör elleni mérkőzéssel folytatódott a Dunaferr futsalcsapatának felkészülése. Fehér Zsolt tanítványai könnyed győzelemmel hangolódtak az előttük álló szezon küzdelmeire. 

Gólokban gazdag mérkőzést láthattak az érdeklődők a Dunaújvárosi Sportcsarnokban a közelmúltban: a Dunaferr futsalcsapata a Csömör együttesét látta vendégül felkészülési találkozón, és Fehér Zsolt tanítványai alaposan kinyitották a gólzsákot. Bár a dunaújvárosiak ellenfele azonos ligában játszik a Dunaferr-rel, a találkozó során úgy tűnt, osztálykülönbség van a két együttes között: alig négy perc kellett ugyanis a vendéglátóknak ahhoz, hogy megszerezzék első találatukat: Pál Patrik neve mellé került a gól. A folytatásban is az történt a pályán, amit a házigazda elképzelt: Klacsák és Friedrich góljaival ugyanis rövid idő alatt 3-0-s vezetést ért el az újvárosi együttes.


Gyakorló meccsel folytatódott a Dunaferr futsal csapatának felkészülése

Az első szünet előtt Németh is feliratkozott a gólszerzők listájára, így a pihenőre 4-0-s dunaújvárosi vezetéssel vonulhattak a játékosok. A második játékrészben sikerült szépíteniük a csömörieknek, ám nemsokára érkezett a válasz a vendéglátóktól, akik a folytatásban sem hagyták abba a gólgyártást: Németh újabb találata után előbb Hosszú duplázott, majd Csányi, Fekete és a mérkőzés első gólját is szerző Pál volt eredményes. Végül 10-1-es győzelemnek örülhettek a dunaújvárosi drukkerek.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.