EUR: 323,02 Ft
CHF: 285,96 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Dunaújváros

Folytatja a felkészülést a futsalcsapat

A Csömör elleni mérkőzéssel folytatódott a Dunaferr futsalcsapatának felkészülése. Fehér Zsolt tanítványai könnyed győzelemmel hangolódtak az előttük álló szezon küzdelmeire. 

Gólokban gazdag mérkőzést láthattak az érdeklődők a Dunaújvárosi Sportcsarnokban a közelmúltban: a Dunaferr futsalcsapata a Csömör együttesét látta vendégül felkészülési találkozón, és Fehér Zsolt tanítványai alaposan kinyitották a gólzsákot. Bár a dunaújvárosiak ellenfele azonos ligában játszik a Dunaferr-rel, a találkozó során úgy tűnt, osztálykülönbség van a két együttes között: alig négy perc kellett ugyanis a vendéglátóknak ahhoz, hogy megszerezzék első találatukat: Pál Patrik neve mellé került a gól. A folytatásban is az történt a pályán, amit a házigazda elképzelt: Klacsák és Friedrich góljaival ugyanis rövid idő alatt 3-0-s vezetést ért el az újvárosi együttes.


Gyakorló meccsel folytatódott a Dunaferr futsal csapatának felkészülése

Az első szünet előtt Németh is feliratkozott a gólszerzők listájára, így a pihenőre 4-0-s dunaújvárosi vezetéssel vonulhattak a játékosok. A második játékrészben sikerült szépíteniük a csömörieknek, ám nemsokára érkezett a válasz a vendéglátóktól, akik a folytatásban sem hagyták abba a gólgyártást: Németh újabb találata után előbb Hosszú duplázott, majd Csányi, Fekete és a mérkőzés első gólját is szerző Pál volt eredményes. Végül 10-1-es győzelemnek örülhettek a dunaújvárosi drukkerek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.