2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Belföld

Folytatódik a marakodás a Jobbikban

Továbbgyűrűznek a hatalmi harcok a Jobbikban. A Magyar Idők szerint egyre nagyobb az elégedetlenség Sneider Tamás pártelnökkel szemben, így Volner János alelnök már októberben leválthatja.

Egyesek szerint Volner azért maradt a választási vereség és a pártszakadás után is a Jobbikban, mert megígérték neki, hogy EP-listavezető lehet. Ez azonban elúszni látszik, miután a személyét érintő, szeptemberre ígért döntést Sneider januárra halasztotta.


Volner egyébként korábban a Népszavának olyanokat mondott, hogy pártja béna kacsa módjára sodródik az eseményekkel.

Volner EP-listavezetői esélyei egyesek szerint talán az után foszlottak semmivé, hogy a látszólag háttérbe vonult, vloggerkedésbe kezdett Vona Gábor volt pártelnök is bejelentkezett erre a posztra, és az sem kizárt, hogy immár Jobbik–LMP színekben lenne brüsszeli képviselő. Vona ez utóbbit cáfolta.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.