EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Ózd

Forgalomkorlátozás a Sajó-hídon

Lapzártánkig a tervek szerint új szakaszába lép a 25-ös számú főúton átvezető Sajó-híd felújítása. Az 560 millió forint pályázati pénzből készülő beruházáson áll az ideiglenes híd, amelyik egy sávon vezeti majd le a forgalmas út közlekedését.

Emiatt forgalomirányító lámpa irányítja a járművek haladását, ami jelentős időveszteséget okoz az autósoknak. Korábbi információnk szerint a hídrekonstrukciót ebben az évben szeretné befejezni a kivitelező.

Fotó: lokál
képalá: Ideiglenes Sajó-híd

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.