EUR: 321,34 Ft
CHF: 283,17 Ft
2018. november 21., szerda
Olivér

Sport

Forma–1: veszélyben a Force India indulása

A hétvégén folyatódnak a Forma–1-es versenyek a Belga Nagydíjjal és előfordulhat, hogy a Force India autói nem lehetnek ott a rajtrácson Spában.A dolog hátterében az áll, hogy a csapatot a csődtől megmentő befektetői csoport, köztük a Williams-pilóta Lance Stroll édesapja csak speciális módon tudta megvásárolni az istállót. A gond az, hogy a korábbi többségi tulajdonosok, Vijay Mallya és Subrata Roy pénzügyi és jogi problémái miatt 13 hitelező indiai bank is bekerült a Force India tulajdonosi körébe, és az összes pénzintézet jóváhagyása kellene a csapat teljes eladásához. Ezt nem szerezték meg, így jelenleg Vijay Mallyáéké az indulási jog, de semmi más, Lawrence Stroll és társai pedig az összes eszközt birtokolják, de nincs mivel elindítaniuk azt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elképesztő helyzetek az X-Trialon

  Elképesztő helyzetek az X-Trialon

  2019 január 20-án ismét Magyarországra érkezik a fedett pályás ügyességi motoros világbajnokság. Ez alkalommal a több szakaszból álló X-Trial motorverseny első futamát rendezik meg Budapesten – majd Barcelona, Marseille, Moszkva és Costa Rica állomások következnek.

 • Hazatér a Vidi

  Hazatér a Vidi

  Három év után hazatér a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő MOL Vidi FC, amelynek megújult stadionját az Újpest elleni szerdai bajnoki mérkőzéssel avatják fel.

 • Kiröhögték egymást Pacquiaóék

  Kiröhögték egymást Pacquiaóék

  Manny Pacquiao röhögőgörcsöt kapott, amikor farkasszemet nézett Adrian Bronerrel. A két öklöző január 19-én Las Vegasban találkozik a ringben, amikor is a WBA váltósúlyú vb-övéért harcolnak.