EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,29 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Extra

George Michael szeretője nem kap a vagyonból

George Michael unokatestvére, Andros szerint az énekes szeretője, Fadi Fawaz nem jogosult a sztár örökségére, noha a két férfi 2011 óta alkotott egy párt és együtt is éltek. Ennek ellenére állítólag a popsztár egy garast sem hagyott egykori szerelmére. Andros szerint a közel 105 millió fontos (36 milliárd forint) örökség egy részét testvéreire hagyta, a többit pedig jótékonysági célra ajánlotta fel a popsztár. A család Michael észak-londoni otthonából és goringi házából is pénzt csinálna, ahol Fawaz lakik, aki nem akar költözni és bírósággal fenyegetőzik.

Fadi Fawaz és George Michael Profimedia, Planet

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárást indít Shakira ellen a barcelonai ügyészség, mert 2012 és 2014 között elmulasztott befizetni 14,5 millió euró adót, annak ellenére, hogy a hatóságok szerint ezekben az években spanyolországi lakosnak számított – értesült pénteken az El País című spanyol lap.

  • Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

    Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Tomán Szabina kemény diétába kezdett, ugyanis még mindig nem sikerült megszabadulnia a szülés utáni plusz kilóktól. Küzdelmét mi magunk is végigkövethetjük a nemrég indított vlogsorozatában, aminek legújabb részéből az is kiderül, hogy az egészséges táplálkozás és a mozgás mellett milyen más módszerekkel tudunk látványos változást elérni.