2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Szolnok

Gitármánia az AWS-sel

Idén már 25. alkalommal gyűltek össze a zene szerelmesei a Szolnok-tiszaligeti Turisztikai Központban, hogy egy hét felejthetetlen zenélés és tanulás részesei lehessenek. Július 23-tól 29-ig neves zenészektől és a legjobb zenetanároktól tanulhattak a Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor lakói, esténként pedig koncertekből sem volt hiány: pénteken az AWS adott rendhagyó koncertet.

Fotó: Kiss János

Fotó: Kiss János

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.