EUR: 332,47 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Miskolc

Glen Hanlon a DVTK Jegesmedvék új vezetőedzője

A kanadai Glen Hanlon lett a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatának új vezetőedzője.

Hanlon 20 évesen mutatkozott be az NHL-ben, ahol 1991-es visszavonulásáig 14 éven keresztül védett. Pályafutása során szerepelt a Vancouver Canucks, a St. Louis Blues, a New York Rangers és a Detroit Red Wings csapatában. Edzőként dolgozott az NHL-ben, az AHL-ben és a KHL-ben. Hét alkalommal is vezetett válogatottat A csoportos világbajnokságokon, volt a fehérorosz, a szlovák és a svájci együttes szövetségi kapitánya.


A 61 éves kanadai szakember (középen) egy plusz egyéves szerződést írt alá

A múlt heti sajtótájékoztatón a szakember arról szólt, hogy első benyomásai a városról kedvezőek, tetszik neki a jégcsarnok, „minden feltétel adott a jó szerepléshez, a magas szintű munkához”. Mint mondta, az első jeges edzést augusztus 7-én tartja. A DVTK Jegesmedvék csapata a következő idényben a szlovák bajnokságban szerepel.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.