EUR: 317,85 Ft
CHF: 279,75 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Egyéb Miskolc

Gólerős támadót igazolt a DVTK

Branko Mihajlović a DVTK negyedik nyári igazolása. A 27 éves szerb középcsatár egykor szerepelt hazája U19-es válogatottjában, az utóbbi négy évben Izraelben légióskodott, ezalatt kétszer jutott fel az élvonalba. A legutóbbi öt esztendőben folyamatosan csapata házi gólkirálya volt.

A belgrádi születésű Branko Mihajlović a Partizan Beogradnál nevelkedett, és az abban az évben bajnoki címet nyerő fekete-fehér klubban mutatkozott be az élvonalban.


Szerb középcsatár csatlakozott a DVTK keretéhez – fotó: dvtk.eu

Ezt követően többnyire belgrádi és környékbeli klubokban szerepelt (a Čukaričkival az élvonalba jutott), mígnem a Sinđelić színeiben szerzett 14 találattal a góllövőlista második helyén végzett. Ekkor Izraelbe igazolt, ahol négy éven keresztül lőtte a gólokat. A Hapoel Kfar Saba és a Hapoel Acre csapatát az élvonalba segítette, legutóbb a Hapoel Petah Tikva színeiben szerepelt.

Múlt hétfőn érkezett Diósgyőrbe, ahol átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, kedden pedig aláírta szerződését, és Dobos Attilával külön mozgott. Szerdán már együtt edzett a csapattal.

Kapcsolódó Cikkek