EUR: 325,90 Ft
CHF: 296,65 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Extra

Gömöri András Máté: Szeretném, hogy engem is apának szólítsanak

Polyák Lilla és Gömöri András Máté július közepén örök hűséget fogadott egymásnak. Az ifjú férj a Lokálnak elárulta, ő szerette volna, ha végre hivatalossá teszik kapcsolatukat és hogy vágyik már egy saját gyermekre is. 

Gömöri András Operet Fame premier parti (Fotó: Máté Krisztián)

Gömöri András Máté és Polyák Lilla több mint két év együttélés után júliusban kimondta a boldogító igent. – Szeretnénk, ha az esküvő részletei a mi kis titkunk maradna – kezdte Máté a Lokálnak. – A házassággal pedig nem változott az életünk, csupán szorosabbá vált a köztünk lévő viszony. Ugyanolyan jól működik a kapcsolatunk, mint korábban, nincsenek más szabályok. Nekem volt fontos, hogy hivatalosan is összekössük az életünket. Régi vágású férfi vagyok, úgy gondolom, a közös életnek az a rendje-módja, hogyha eljön az idő, szintet lépjen a kapcsolat. Az elmúlt két év a hátunk mögött pedig elég volt ehhez. Persze mindketten szerettük volna az esküvőt, hiszen szeretjük egymást és együtt akarjuk leélni az életünket – mondta a színész, aki idővel szeretne közös gyermeket is.


– Szeretnék saját gyermeket és azt, hogy valaki engem is apának szólítson. Lilla és a fiúk, Zsombor és Bulcsú is örülnének egy kistesónak. Nem napi kérdés, de tervezzük. Úgy gondolom, megértem az apaságra, és ha teljesen kész lesz a közös házunk, minden adott lesz a pici érkezéséhez. Nagyon gyerekcentrikus ember vagyok, a feleségem fiaival is nagyon jó a kapcsolatom. Segítek nekik a tanulásban, a nyáron pedig a színházban statisztáltak és szívesen elláttam őket szakmai tanácsokkal vagy éppen Bulcsút öltöztettem a színpad mögött. Szeretnék példát mutatni és nevelni őket, mert rangidős férfiként szerintem ez a dolgom. Az elején persze tartottam egy kicsit ettől és nagyon igyekeztem, hogy be tudjak illeszkedni, de Lilla és a fiúk is sokat segítettek azzal, ahogy fogadtak, én pedig próbálok családfőként mindent megtenni, hogy jól működjenek a dolgok. Alapvető szabályok vannak, mint például hogy ki kihez hogyan szólhat. A legfontosabb pedig, hogy egy apjuk van, mellette pedig én, aki szintén az életük része – tette hozzá Máté.

fotó: instagram

fotó: instagram

 

Kapcsolódó Cikkek