2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Gömöri András Máté: Szeretném, hogy engem is apának szólítsanak

Polyák Lilla és Gömöri András Máté július közepén örök hűséget fogadott egymásnak. Az ifjú férj a Lokálnak elárulta, ő szerette volna, ha végre hivatalossá teszik kapcsolatukat és hogy vágyik már egy saját gyermekre is. 

Gömöri András Operet Fame premier parti (Fotó: Máté Krisztián)

Gömöri András Máté és Polyák Lilla több mint két év együttélés után júliusban kimondta a boldogító igent. – Szeretnénk, ha az esküvő részletei a mi kis titkunk maradna – kezdte Máté a Lokálnak. – A házassággal pedig nem változott az életünk, csupán szorosabbá vált a köztünk lévő viszony. Ugyanolyan jól működik a kapcsolatunk, mint korábban, nincsenek más szabályok. Nekem volt fontos, hogy hivatalosan is összekössük az életünket. Régi vágású férfi vagyok, úgy gondolom, a közös életnek az a rendje-módja, hogyha eljön az idő, szintet lépjen a kapcsolat. Az elmúlt két év a hátunk mögött pedig elég volt ehhez. Persze mindketten szerettük volna az esküvőt, hiszen szeretjük egymást és együtt akarjuk leélni az életünket – mondta a színész, aki idővel szeretne közös gyermeket is.


– Szeretnék saját gyermeket és azt, hogy valaki engem is apának szólítson. Lilla és a fiúk, Zsombor és Bulcsú is örülnének egy kistesónak. Nem napi kérdés, de tervezzük. Úgy gondolom, megértem az apaságra, és ha teljesen kész lesz a közös házunk, minden adott lesz a pici érkezéséhez. Nagyon gyerekcentrikus ember vagyok, a feleségem fiaival is nagyon jó a kapcsolatom. Segítek nekik a tanulásban, a nyáron pedig a színházban statisztáltak és szívesen elláttam őket szakmai tanácsokkal vagy éppen Bulcsút öltöztettem a színpad mögött. Szeretnék példát mutatni és nevelni őket, mert rangidős férfiként szerintem ez a dolgom. Az elején persze tartottam egy kicsit ettől és nagyon igyekeztem, hogy be tudjak illeszkedni, de Lilla és a fiúk is sokat segítettek azzal, ahogy fogadtak, én pedig próbálok családfőként mindent megtenni, hogy jól működjenek a dolgok. Alapvető szabályok vannak, mint például hogy ki kihez hogyan szólhat. A legfontosabb pedig, hogy egy apjuk van, mellette pedig én, aki szintén az életük része – tette hozzá Máté.

fotó: instagram

fotó: instagram

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka: Édesanyám fentről figyel

    Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.

  • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Rosszullétével bukott le Csobot Adél

    Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.