2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Gönczi Gábor: Várunk a második babával

Gönczi Gábor és párja, Ildi szárnyal a boldogságtól. Kisfiuk, Áron már másfél éves, huncut, mozgékony és egészséges baba. A TV2 híradósa és kedvese úgy gondolják, még egy kicsit várnak a kistestvérrel.

Gábor és Áron

Gönczi Gábor ma már el sem tudná képzelni az életét családja nélkül. – Áron a szemünk fénye, általa lettünk igazi család. Amikor Ildit és őt kicsit távolabbról figyelem, újra és újra beléjük szeretek. A legszebb dolog, amit kaptam az élettől, hogy bár kicsit későn, negyvenévesen, de édesapa lehetek – áradozott a TV2 híradósa a Lokálnak. Gábor és Ildi az elmúlt néhány hónapban kevesebb időt tudott együtt tölteni, A Nagy Duett és Gábor koncertjei ugyanis a munka mellett sok időt vettek igénybe. Nyáron azonban igyekeznek mindent bepótolni.


– Egy hosszabb családi nyaralásra indulunk a barátainkkal Olaszországba. Nagyon várjuk már, hiszen az ő babájuk és Áron egyidősek, így biztosan remekül kijönnek majd. Ráadásul mivel a fiunk már nagyobb, beiktatunk egy közös nyaralást kettesben Ildivel. A párom nagy álma, hogy egyszer eljusson Írországba, így a forró nyárból a kicsit hűvösebb északra megyünk majd. Ekkor lesz először távol tőlünk Áron négy-öt napra, de egy ideje gyúrunk már erre, így biztosak vagyunk benne, hogy neki ez nem lesz probléma. Nekünk annál inkább – mesélte nevetve Gábor, aki hozzátette, Áron imádja felfedezni a világot, és olykor hátra sem néz, ha érdekeset lát. – Néha már nekem esik rosszul, hogy hátra sem fordul, csak szalad, hogy megcsodáljon egy fát, egy bogarat, madarat, bármit, ami felkelti az érdeklődését – nevetett. – Imádja a határtalanságot, a függetlenséget. Mindig is szerettem volna például, ha Áron olykor köztünk alszik el éjszaka vagy délután. De ő sohasem akar, inkább a saját szobájában, a saját ágyában szeret szunyókálni, ébredés után pedig már rohanna is ki a világból.

Gábor és Ildi megbeszélték, hogy Áron egyelőre minden figyelmüket leköti, így még várnak a második babával. – A kisfiam mostanában ön- és közveszélyes – nevetett. – A legújabb hobbija, hogy felmászik tárgyakra, például a kanapéra vagy a székre, és hátrafelé eldől. Rengeteg energiája van, és tőlünk is sok figyelmet követel. Nem igazán szabad kiengedni egy kétméteres sugarú körön kívülre, nehogy baja essen – mosolygott. – Éppen ezért, mivel úgy látjuk, hogy sok figyelemre van még szüksége, úgy döntöttünk, kicsit várunk a második babával. Abban azonban mind a ketten biztosak vagyunk, hogy Áronnak legalább egy testvére lesz. Ildinek és nekem is van, így ez nem is kérdés, csupán az, hogy mikor. A fiam érkezése előtt is egyszer csak egymás szemébe néztünk, és éreztük, hogy itt az idő. Szerencsések voltunk, mert Áron szinte azonnal meg is érkezett. A tesóval ugyanígy lesz.


Ezekre emlékszik még?

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.