2019. február 23., szombat
Alfréd

Extra

Görbe Nóra: Egy fiatalabb férfi mellett megtalálnám a boldogságot

Pontosan két éve annak, hogy Görbe Nóra eltemette férjét, Pétert, de úgy érzi, most már túl van a gyászon. A színésznő több randevún is túlesett, de a korabeli férfiakkal nem találja meg az összhangot, ezért most a munkára koncentrál és várja a méltó felkéréseket. 

Fotó: Mészáros Diána

– Kívül-belül jól érzem magam,  dolgozom. R. Kárpáti Péter RebekArt Produkciójával járjuk majd az országot, ahol egy talkshow keretében idézzük  fel a Linda-korszakomat. Jólesik a felkérés, és örömmel vállalok olyan munkákat, amelyek méltóak hozzám. Engem mindenki Lindával azonosít, az az idő kétségtelenül  meghatározó korszak volt az életemben, de szívesen kipróbálnám magam más karakterben is – kezdte a Lokálnak Görbe Nóra, aki már túl van férje meggyászolásán.


– Két évvel ezelőtt, augusztusban veszítettem el a férjemet. Most már úgy érzem, túl vagyok a gyászon, de a hiánya megmaradt. Talán ez az, ami gátol abban, hogy párra leljek, pedig randevúztam már néhányszor korombeliekkel, de egyiknek sem lett komolyabb folytatása. A találkozók során a partnereim végig az egészségügyi problémáikat ecsetelték, ami számomra cseppet sem volt vonzó – mondta a színésznő. Nóra 62 éves létére tele van energiával, és úgy érzi, épp ezért nem tud azonosulni a korabeliekkel.

– Még most is tele vagyok energiával, és élvezem az életet. Azt vettem észre, hogy a hasonló korú úriemberek másra vágynak. Én szeretnék még sokat utazni, új helyeket felfedezni, és mindezt egy megértő társsal. Nagyon hiányoznak az ilyesfajta élmények, főleg azért, mert az utolsó években a férjemmel a betegsége miatt erre már nem volt lehetőségünk. Egy fiatalabb férfi mellett szerintem megtalálnám a boldogságot, mert virtusban a fiatalabbakhoz közelebb állok, viszont előttük még ott a családalapítás, amin én már rég túl vagyok. A színészi pályán is sokszor érzem azt, hogy nem tudnak mit kezdeni az éveim számával és a külsőmmel, hiszen a kettő ellentmondásban van. Nem őszül még a hajam, remek formában vagyok, sportolok, úgyhogy az éveim számának megfelelő karakterekhez túl fiatalos vagyok. De várok egy olyan szerepre, ahol pont ezt tudom kamatoztatni – mosolyodott el az egykori Linda.


Kapcsolódó Cikkek