EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,55 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Görög Zita még nem rendezte be a babaszobát

Görög Zita egyelőre nem rendezte be a babaszobát, öccse ugyanis most költözött ki a házból, ahol eddig együtt laktak, így valószínűleg teljes átalakítás vár rájuk. – Egyelőre azt sem döntöttük el, hogy melyik lesz a babaszoba. Az öcsém eddig velünk lakott, a napokban költözik el, utána találjuk ki a gyerekekkel, hogy ki melyik szobába akar költözni – mesélte a Story magazinnak Zita, aki a harmadik trimeszterben jár, és úgy döntött, lassít, csak a jelenre koncentrál. – Szeretem a munkám, most azonban egyáltalán nem foglalkoztat, hogy mi lesz, ha újra munkába állok. Csak a jelenre koncentrálok, amit eddig nem igazán engedhettem meg magamnak.

Fotó: instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.