EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Gregor Bernadett latin románcba bonyolódott

Gregor Bernadettnek kevés dologra jut elég ideje, idén nyáron sem tudott sok időt pihenésre szánni, de annál többet töltött mostanában az olasz énekes, Erox Martini társaságában. És hogy mi ennak az oka, azt a Lokálnak elárulta el.

– Bár az Újszínházban nyári szünet van, saját előadásaimmal folyamatosan járom az országot, alig néhány napot tudtam pihenni. És egy egészen izgalmas, új dologba is belefogtam, amiben Erox Martini a partnerem.


Erox és Berni együtt vonultak stúdióba

Gregor és Erox egy közös önálló esttel lepi meg a közönségét, melynek során latin romantikus dalokat énekelnek közösen.

– Mindig nagyon közel állt hozzám az olasz nyelv, hiszen édesapám, Gregor József számos operát ezen a nyelven énekelt. Sőt, egyszer forgattam is Itáliában, akkor nagyon hívtak, hogy szerepeljek több filmben, de végül a színházat választottam – mesélte Gregor Bernadett. – Nagyon élvezem ezt az izgalmas feladatot, hiszen nagyon szeretek énekelni, és különösen kedvelem ezeket a gyönyörű, latin romantikus dalokat, amelyeket felvettünk a repertoárra.


Gregor hozzátette, egyik dalukat már stúdióban is felvették, reméli hamarosan videóklip is készül hozzá.

Erox Martini, az olasz származású énekes is nagy örömmel fogadta a közös műsor lehetőségét.

– Természetesen csodálatos dolog egy ilyen gyönyörű és tehetséges nővel együtt színpadra állni – lelkesedett Erox, aki a 90-es évek végén egy magyar tehetségkutató verseny után vált országszerte híressé. – Bernadettnek jól állnak ezek a dalok, egészen biztosan imádni fogja a közönség is.

Gregor Bernadett a látszat ellenére keveset pihen, a munka élteti Fotó: Facebook/musoraruhaz

Gregor Bernadett  tehát továbbra sem pihen. Országszerte fellép énekes és prózai előadásaival, melyet a nagyérdemű nagyon szeret.

– Hálás vagyok azért, hogy lehetőségem van eljutni akár a legkisebb településre is – mondta Gregor. – Ami kevés szabadidőm marad, azt pedig a családommal és az állataimmal töltöm. Közben pedig készülök a szeptemberre, ami már egy bemutatóval indul az Újszínházban. De nem bánom, hogy sok a dolgom, ez éltet igazán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.