2019. február 17., vasárnap
Donát

Extra

Gregor Bernadett latin románcba bonyolódott

Gregor Bernadettnek kevés dologra jut elég ideje, idén nyáron sem tudott sok időt pihenésre szánni, de annál többet töltött mostanában az olasz énekes, Erox Martini társaságában. És hogy mi ennak az oka, azt a Lokálnak elárulta el.

– Bár az Újszínházban nyári szünet van, saját előadásaimmal folyamatosan járom az országot, alig néhány napot tudtam pihenni. És egy egészen izgalmas, új dologba is belefogtam, amiben Erox Martini a partnerem.


Erox és Berni együtt vonultak stúdióba

Gregor és Erox egy közös önálló esttel lepi meg a közönségét, melynek során latin romantikus dalokat énekelnek közösen.

– Mindig nagyon közel állt hozzám az olasz nyelv, hiszen édesapám, Gregor József számos operát ezen a nyelven énekelt. Sőt, egyszer forgattam is Itáliában, akkor nagyon hívtak, hogy szerepeljek több filmben, de végül a színházat választottam – mesélte Gregor Bernadett. – Nagyon élvezem ezt az izgalmas feladatot, hiszen nagyon szeretek énekelni, és különösen kedvelem ezeket a gyönyörű, latin romantikus dalokat, amelyeket felvettünk a repertoárra.


Gregor hozzátette, egyik dalukat már stúdióban is felvették, reméli hamarosan videóklip is készül hozzá.

Erox Martini, az olasz származású énekes is nagy örömmel fogadta a közös műsor lehetőségét.

– Természetesen csodálatos dolog egy ilyen gyönyörű és tehetséges nővel együtt színpadra állni – lelkesedett Erox, aki a 90-es évek végén egy magyar tehetségkutató verseny után vált országszerte híressé. – Bernadettnek jól állnak ezek a dalok, egészen biztosan imádni fogja a közönség is.

Gregor Bernadett a látszat ellenére keveset pihen, a munka élteti Fotó: Facebook/musoraruhaz

Gregor Bernadett  tehát továbbra sem pihen. Országszerte fellép énekes és prózai előadásaival, melyet a nagyérdemű nagyon szeret.

– Hálás vagyok azért, hogy lehetőségem van eljutni akár a legkisebb településre is – mondta Gregor. – Ami kevés szabadidőm marad, azt pedig a családommal és az állataimmal töltöm. Közben pedig készülök a szeptemberre, ami már egy bemutatóval indul az Újszínházban. De nem bánom, hogy sok a dolgom, ez éltet igazán.

Kapcsolódó Cikkek

  • Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte a második elődöntőt

    Pápai Joci nyerte A Dal 2019 második elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Szekér Gergő és Nagy Bogi, a tévénézők szavazataival a Fatal Error jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban.

  • A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    A Roma mexikói szereplője ott lehet a gálán

    Negyedik próbálkozásra sikerült csak vízumot kapnia az Egyesült Államokba a 10 Oscar-díjra jelölt Roma című film egyik mexikói szereplőjének, aki így részt vehet a február 24-i Oscar-díjkiosztó gálán.