EUR: 327,82 Ft
CHF: 300,66 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Extra

Gregor Bernadett latin románcba bonyolódott

Gregor Bernadettnek kevés dologra jut elég ideje, idén nyáron sem tudott sok időt pihenésre szánni, de annál többet töltött mostanában az olasz énekes, Erox Martini társaságában. És hogy mi ennak az oka, azt a Lokálnak elárulta el.

– Bár az Újszínházban nyári szünet van, saját előadásaimmal folyamatosan járom az országot, alig néhány napot tudtam pihenni. És egy egészen izgalmas, új dologba is belefogtam, amiben Erox Martini a partnerem.


Erox és Berni együtt vonultak stúdióba

Gregor és Erox egy közös önálló esttel lepi meg a közönségét, melynek során latin romantikus dalokat énekelnek közösen.

– Mindig nagyon közel állt hozzám az olasz nyelv, hiszen édesapám, Gregor József számos operát ezen a nyelven énekelt. Sőt, egyszer forgattam is Itáliában, akkor nagyon hívtak, hogy szerepeljek több filmben, de végül a színházat választottam – mesélte Gregor Bernadett. – Nagyon élvezem ezt az izgalmas feladatot, hiszen nagyon szeretek énekelni, és különösen kedvelem ezeket a gyönyörű, latin romantikus dalokat, amelyeket felvettünk a repertoárra.


Gregor hozzátette, egyik dalukat már stúdióban is felvették, reméli hamarosan videóklip is készül hozzá.

Erox Martini, az olasz származású énekes is nagy örömmel fogadta a közös műsor lehetőségét.

– Természetesen csodálatos dolog egy ilyen gyönyörű és tehetséges nővel együtt színpadra állni – lelkesedett Erox, aki a 90-es évek végén egy magyar tehetségkutató verseny után vált országszerte híressé. – Bernadettnek jól állnak ezek a dalok, egészen biztosan imádni fogja a közönség is.

Gregor Bernadett a látszat ellenére keveset pihen, a munka élteti Fotó: Facebook/musoraruhaz

Gregor Bernadett  tehát továbbra sem pihen. Országszerte fellép énekes és prózai előadásaival, melyet a nagyérdemű nagyon szeret.

– Hálás vagyok azért, hogy lehetőségem van eljutni akár a legkisebb településre is – mondta Gregor. – Ami kevés szabadidőm marad, azt pedig a családommal és az állataimmal töltöm. Közben pedig készülök a szeptemberre, ami már egy bemutatóval indul az Újszínházban. De nem bánom, hogy sok a dolgom, ez éltet igazán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.

 • Ákos újra tarolt

  Ákos újra tarolt

  Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.

 • Online vásárlás: Ne hagyjuk, hogy átverjenek

  Online vásárlás: Ne hagyjuk, hogy átverjenek

  Az eNEt kutatása szerint Magyarországon közel 5,4 millióan vásárolnak rendszeresen online. Előfordul azonban, hogy nem azt kapjuk, amit szerettünk volna, sőt akár meg sem érkezik a címünkre.