EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Külföld

Gyakornok lett a NASA-nál, másnap kirúgták

A Twitteren csak Naomi H néven ismert felhasználó elég bunkó módon közölte a nagyvilággal, hogy felvették a NASA-hoz. Bejegyzése így szólt:

„Mindenki bekussolhat a p*csába, felvettek a NASA-hoz.” Sorait az ügynökség felügyeleti tanácsának egyik tagja is olvasta, majd megkérte a lányt, hogy válogassa meg a szavait. Naomi nem tudta, hogy ki is utasította rendre, neki is beszólt: „Sz.pd le a f…om és a golyóimat, a NASA-nak dolgozom.” A mérnök erre csak annyit reagált, hogy ő pedig annak a tanácsnak a tagja, amely felügyeli az űrkutatási szervezet működését. A nagyszájú nőnek másnap nem kellett munkába mennie.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

  Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

  Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.

 • Helyhatósági választásokat tartanak Szlovéniában

  Helyhatósági választásokat tartanak Szlovéniában

  Helyhatósági választásokat tartanak vasárnap Szlovéniában; elemzők szerint kevesebb mint fél évvel az általános választások után a szavazás képet adhat a belpolitikai hangulat változásairól, de az eredmények valószínűleg nem fogják pontosan tükrözni az országban uralkodó politikai légkört.

 • Új választás vagy népszavazás jöhet Nagy-Britanniában

  Új választás vagy népszavazás jöhet Nagy-Britanniában

  Nem biztos, hogy meglesz a brit parlamentben a Brexitről szóló EU-brit megállapodás elfogadásához szükséges többség, akkor pedig választás vagy népszavazás jöhet – erről beszélt Gálik Zoltán egyetemi docens az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.