EUR: 321,86 Ft
CHF: 282,53 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Gyász! Elhunyt Székhelyi Jószef

71 éves korában meghalt Székhelyi Jószef Jászai Mari-díjas színész – tudatta a szomorú hírt a Bálint Ház közösségi oldla.

Székhelyi tavaly novemberben jelentette be, hogy tüdőrákja van. Év elején úgy tűnt, hogy a daganat eltűnt, majd néhány hét múlva kiderült, hogy áttétek keletkeztek.

A Jászai Mari-díjas színész mindent megtett a gyógyulásért. Kemoterápiára járt, vállalta a műtétet, azonban a gyilkos kórt nem tudta legyőzni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a visegrádi négyek (V4), amely 2019 második felében kezdi meg működését – nyilatkozta a közmédiának Benkő Tibor a V4 tagországok (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) védelmi minisztereinek csütörtöki szlovákiai biztonságpolitikai tanácskozását követően.

  • Csaknem másfél ezer céget megkárosító csalókat ítéltek el

    Csaknem másfél ezer céget megkárosító csalókat ítéltek el

    Az elsőrendű vádlottat 4 év, a másodrendű vádlottat 2 év 10 hónap börtönre ítélte csütörtökön a másodfokon eljáró Székesfehérvári Törvényszék, mert 2011-ben csaknem másfélezer cégtől csaltak ki összesen több mint 40 millió forintot internetes telefonkönyv, illetve nyomtatott és CD formátumú kiadványok készítésére.