EUR: 322,81 Ft
CHF: 284,77 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Gyermeket akar Justin Bieber

A népszerű énekes alig néhány héttel ezelőtt jegyezte el exbarátnőjét, Hailey Baldwint. A fiatal szerelmesek jelenleg az esküvőt szervezik, már kiválasztották a papot is, aki összeadja őket. De ez még nem minden. Egy barát szerint Bieber és kedvese olyan jól megvannak, hogy már a közös babát tervezik. – Justin valódi lelki társra talált Hailey személyében, így mihamarabb gyermeket is szeretne tőle – mondta egy közeli ismerős.

(Instagram)

Kapcsolódó Cikkek

 • Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Karácsony előtt és után nem is jöhetne semmi jobb, mint egy jó családi program. A tavaly nagy sikerű szuperprodukció idén újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és fantasztikus slágerekkel.

 • Mohamed Fatima: Apám számomra egy idegen

  Mohamed Fatima: Apám számomra egy idegen

  Mohamed Fatima napról napra közelebb érzi magát nemrég felbukkant édesapjához, akit 33 évvel ezelőtt látott utoljára. Miközben a férfi egy szempillantásra az élete része lett, addig egy másik férfit épphogy el kellett engednie, szerelmével ugyanis 3 év után szakítottak, pedig nemrég még a közös babát tervezgették.

 • Gór Nagy Mária nagymama lesz

  Gór Nagy Mária nagymama lesz

  Gór Nagy Mária a TV2 Mokkájában jelentette be az örömhírt, hogy néhány napon belül megszületik első unokája, egy kislány.