EUR: 325,17 Ft
CHF: 295,02 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Külföld

Habzsolja az életet Soros fia

Nem tagadta meg önmagát, két kézzel szórta a pénzt, végigbulizta a nyarat Soros György örököse és politikai komisszárja, Soros Alex – írja a Ripost. A fiatal örökös párjával járja New York fancy szórakozóhelyeit, amelyekben egy este alatt akár 1-2 millió fo­rint­nyi dol­lárt is el­vernek, szerencsére futja apu tőzsdespekulációiból.

Nem új keletű hír, hogy Soros György fia, politikai és a migránssimogató szervezeteinek örököse már évek óta imádja az éjszakát, a kőkemény partikat, ahol nemegyszer sikerült alaposan kiütnie magát. Alexszel már előfordult, hogy összeverték, ráadásul haverjai kirakták az internetre a legdurvább fotókat. Az eset óta az ifjú Soros odafigyel arra, hogy ne lássák szétcsúszva, de a bárokról, a pénzszórásról és a kőkemény New York-i éjszakai életről nem hajlandó lemondani.


„Alex imádja, ha pukkannak körülötte az ezerdolláros pezsgők. Csak int a kezével és már hozzák is a következőt” – mondja az örökös egyik ismerőse.

Mint ismert, Soros György fia idén január 1-jén coming outolt, vállalta fel ország-világ előtt a kapcsolatát Maxwell Osborne amerikai divattervezővel.


Alex az Instagram-oldalára posztolt ki egy közös ágyjelenetet színesbőrű párjával, ugyanott, ahol a politikai tevékenységeit is dokumentálja, mondjuk amikor különféle miniszterelnökökkel, elnökökkel tárgyal szerte a világban. Az új év hajnalán nem csupán egy közös képpel, hanem egy pikánsnak mondható látványos videóval, sőt egy ágyfotóval demonstrálták összetartozásukat, egyenesen Dominikából, szállodai szobájukból.

– Páros utazás! Csak mi ketten! – repkedtek az érzelmes üzenetek. Később – állítólag Soros György személyes utasítására – eltávolították ezeket a felvételeket. Maxwell és a kis Soros azóta is nyíltan vállalják kapcsolatukat, jól ismert alakjai a sűrű New York-i éjszakának, előfordult, hogy Clinton elnök lányának, Chelsea-nek a társaságában buliztak. Kapcsolatuk tehát tartósnak bizonyul, Alex ezt a nyarat is végigcsapatta Osborne-nal. Nem készült róluk olyan fotó, amelyen ne fognák egymás kezét vagy ne ölelkeznének.

 

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek