2019. október 23., szerda
Gyöngyi

Extra

Hajdú Péter: Bohócot csinál magából, aki visszaél a fotóimmal

Hiába jelentették több százan, még mindig visszaélnek Hajdú Péter fotóival az Instagramon. A műsorvezető szerint a férfi bohócot csinál magából, de a Fredrick Williams álnevű csaló nem zavartatja magát, szívesen flörtöl a csinosabb kommentelőkkel.

Fredrick Williams egy lengyel–amerikai vállalkozó, aki Floridában él, és egyébként gázvezetékek telepítésével foglalkozik – nem hangzik rosszul, csak kár, hogy ebből egy szó sem igaz. Ugyanis Fredrick Hajdú Péter fotóit használja fel az Instagramon, és láthatóan nőket hülyít a közösségi oldalán. A csalónak még a műsorvezető édesanyja is írt, hogy miért él vissza más fotójával, de a (vélhetően) férfit ez egy kicsit sem hatotta meg. Sőt, a csinosabb kommentelőkkel flörtöl is. Hajdú Péter nagyon bízik abban, hogy a férfi a fotói felhasználásával nem követ el semmilyen bűncselekményt, hiszen korábban  több nő esett áldozatul olyan csalóknak, akik az udvarlás után pénzt kunyeráltak a reménykedő asszonyoktól, esetleg szexképeket zsaroltak ki tőlük, majd hirtelen eltűntek.– Több százan jelentették, de még mindig fent van ez az ember. Nem igazán tudom, hogy mit lehetne tenni ellene, mert végül is bármikor csinálhat újabb és újabb álprofilokat. Fogalmam sincs, miért lehet ez jó neki, és miért csinál magából bohócot. Lehet, hogy annyira ronda, hogy nem meri kirakni a saját fotóit – mondta a Lokálnak Hajdú Péter, akinek az elmúlt években meggyűlt a baja a megszállott, furcsa emberekkel.
– Volt korábban egy zaklatási ügyem, a nő több száz levelet írt, és sajnos fel kellett jelenteni a rendőrségen, mert azt mondta, hogy ufó vagyok, és a gyerekem is az, ezért el fogja rabolni. Akkor nagyon megijedtem, mert ki tudja, mire képesek ezek az emberek, elég csak Pásztor Anna zaklatójára gondolni. A nő amúgy csináltatni akart egy DNS-tesztet, hogy kiderüljön, a gyerekem földönkívüli-e vagy sem. Ugyanez a zaklató Szellő Istvánt is hasonlóképp megfigyelte. A bíróság végül elítélte, de úgy hallottam, hogy még a bírónak is elkezdett írogatni. A nőről kiderült, hogy pszichiátriai kezelésre szorul. Tény, hogy sokszor megterhelő ezeket a helyzeteket kezelni, de én továbbra sem félek senkitől.

Kapcsolódó Cikkek