2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb XVIII.kerület XIX.kerület XXIII.kerület

Halálos kamionbaleset az M5-ösön

Három kamion összeütközött az M5-ös autópályán, Táborfalvánál múlt hétfőn, a Budapest felé vezető oldalon. A balesetben egy ember meghalt, többen – ketten súlyosan – megsérültek. 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset az M5-ös autópálya 56-os kilométerénél történt. A katasztrófavédelem közlése alapján a kamionok veszélyes anyagot nem szállítottak.

/Fotó: MTI – Mihádák Zoltán

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.