EUR: 317,74 Ft
CHF: 280,63 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Debrecen

Hamarosan jön a yoUDay!

Új színpadkép, neves fellépők, gigantikus show-műsor – már kaphatók a jegyek a Debreceni Egyetem egyedülálló és exkluzív tanévnyitójára, a yoUDay-re. A szeptember 26-ai monumentális tanévindító rendezvényre 25 ezer vendéget várnak.

Változatos, varázslatos és feledhetetlen – a korábbi résztvevők és szereplők szerint ezek a szavak jellemzik leginkább a yoUDay-t. Idén a korábbi évekhez képest is több látvány- és show-elemet használnak, a színpadkép és az elrendezés is teljesen átalakul a Nagyerdei Stadionban.


– A 60 méter széles színpadképet most a lelátó C szektorában és az előtt építik fel, egy kifutóval. Így idén a Nagyerdei Stadion történetében először a küzdőtérre is lehet jegyet vásárolni, hogy az érdeklődők testközelből élvezhessék a műsort – tájékoztatta a hirek.unideb.hu-t a szervezőbizottság. A pezsgő hangulatról, a feledhetetlen pillanatokról a hazai sztárfellépők is gondoskodnak. Idén Ákos, Majka és Curtis, Horváth Tomi, az Animal Cannibals, az Abrakazabra és vendégei szórakoztatják a közönséget. A műsort a neves hazai művészek mellett zenei válogatásokkal színesítik.

– Az idén azt szeretnénk, hogy az összetartozást, amit a tanévnyitó stadionshow is szimbolizál, a közönség egységesebb megjelenésével is erősítsük a lelátón és a küzdőtéren. Azt kérjük mindenkitől, hogy az egyetem színeiben, sárga vagy zöld felsőruházatban jöjjön a show-ra, vagy szerezze be az egyetem zöld-sárga sávos sálját az egyetemi ajándékboltban, illetve a helyszínen – mondta Török Gergő, a szervezőcsapat tagja. Az esti gigantikus tanévnyitó előtt és után különböző rendezvényeken, izgalmas programokon is részt vehetnek az érdeklődők. Lesz többek között főzőverseny, tehetségkutató, chilisburgerevő-verseny, sörpong, és lehet majd büntetőket rúgni a DEAC kapusainak. Emellett a Magyar Vöröskereszt véradást is szervez a yoUDay napján.


A jegyértékesítés néhány napja kezdődött. A belépő jelképes ára 500 forint. A Debreceni Egyetem polgárai (hallgatók, dolgozók, alumnitagok) saját jegyük mellett plusz 3 jegyet igényelhetnek, szintén 500 forintért. A belépőjegy ára az A2-es szektorba 3900 forint. Ide is érdemes gyorsan megvenni a belépőt, hiszen az első 1538 érdeklő 1538 forintért válthatja meg jegyét. A belépés a hat éven aluli gyermekek számára ingyenes, amennyiben a gyermek nem foglal el külön ülőhelyet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.