EUR: 322,02 Ft
CHF: 285,18 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Belföld

Hamisan vádolták a fideszes képviselőt

A VIII. kerületi rendőrkapitányságot bízta meg a Központi Nyomozó Főügyészség azzal, hogy nyomozzák ki, ki próbálta hamis váddal besározni a kampány során a Fidesz–KDNP tapolcai képviselőjelöltjét, Fenyvesi Zoltánt.

Mint kiderült: valaki írásban és e-mailben is feljelentést tett, mert szerinte Fenyvesi megkereste a Tapolcai Járási Ügyészség vezetőjét, hogy az ellene ajánlócédulák hamisítása tárgyában tett feljelentés ügyében ne indítson nyomozást. A feljelentő Fenyvesi jogi jogtanácsosának adta ki magát.


A Központi Nyomozó Főügyészség meglehetősen gyorsan felderítette, hogy a fideszes képviselő sem a rendőröket, sem az ügyészséget nem környékezte meg, viszont a nyomozás lezárásáról szóló határozatok nem jutottak el a feljelentőhöz, mert hamis nevet és címet adott meg. Így az újabb nyomozás most már arra irányul, ki akarta besározni a kormánypárti képviselőt a kampány kellős közepén. Mint ismeretes, Fenyvesi Zoltán április 8-án a jobbikos Rig Lajost győzte le a tapolcai választókerületben.

Kapcsolódó Cikkek

 • A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  Az év végéhez és karácsonyhoz közeledve megszokott, hogy felpezsdül az élet az utcákon. Ez idén sincs másképp, annyi különbséggel, hogy az esti séták meghittségét az elmúlt napokban felváltotta a Soros-féle randalírozó, rongáló, gyújtogató, agresszív ellenzéki aktivisták rendbontása.

 • Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Bohócot csináltak magukból az ellenzéki képviselők, akik megpróbálták megzavarni a közmédia munkáját. Akcióikból sorra készülnek az internetes mémek, az MTV feljelentette őket, mert túlterjeszkedtek  jogaikon és azóta birtokvédelem óvja a székházat.

 • Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  A Fidesz-kormány 2010 óta jelentős, a családalapítást, gyermekvállalást támogató intézkedést hozott, ezek közül kiemelkedők a munkához kötött kedvezmények. A családi adókedvezmény évről évre emelkedik, a kisgyermekeseknek a gyed extrának köszönhetően nem kell választaniuk a munka és a család között, a nők pedig negyven év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek, ezzel segítve a gyermeknevelést.