EUR: 321,49 Ft
CHF: 281,87 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Extra

Harry megelégelte Meghan villantásait

Harry herceg igyekszik szemet hunyni felesége, Meghan szabályszegései fölött – de van, ami még nála is kiveri a biztosítékot? A hercegné megszokta, hogy színésznőként bátran felvehetett kivágottabb, extravagáns ruhákat, ám a királyi család tagjaként ezt már nem engedheti meg magának.

Harry pedig többször is szóvá tette feleségének túl merész ruhaválasztásait, de így is volt alkalom, amikor kilátszott felsője alól a melltartója. Ezért a brit herceg határozottan megtiltotta nejének a nagyon kivágott ruhák viselését. Sőt még egy divattervezőhöz is elküldte, hogy végre rangjának megfelelő viseletet válasszon.


Kapcsolódó Cikkek

  • Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Nincs kedve csajozni Bochkor Gábornak

    Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után a nyáron szakított. Míg a csinos műsorvezető legfrissebb fotóin csakúgy ragyog, addig a rádiósnak már nehezebben megy a továbblépés.

  • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

    Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.