EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Belföld

Hatezerért futtatta unokáját a nagymama

Nemi erkölcs elleni bűncselekménnyel vádolnak egy Tisza menti községben élő nagymamát, aki 15 éves unokája szexuális szolgáltatásaiért cserébe pénzt kért egy idős embertől – írta az Origo.

Az asszony két éve vette magához kiskorú unokáját, akit ettől kezdve saját háztartásában gyámként nevelt. Idén januárban a nagymama a kamaszlány társaságában felkereste az egyik falubelit a Heves megyei településen, hogy egy csizmát próbáljon eladni neki. Azt mondta a 74 éves házigazdának, hogy mindenképpen pénzre van szüksége, és ha nem kell a csizma, hatezer forintért hozzájárul, hogy a férfi szeretkezzen az unokájával, aki ezalatt a szomszéd szobában volt.

A férfi először elfogadta az ajánlatot, de amikor azt tapasztalta, hogy a lány elutasítja, békén hagyta. Ezután a nagymama és unokája együtt indult haza.

Az ügyészség most a nagymama mellett a férfi ellen is vádat emelt. A gyámhatóság elvette a lányt a nagymamájától, és egy gyermekotthonban helyezte el. Ha az asszonyt bűnösnek találják, akár nyolc évet is kaphat.


Kapcsolódó Cikkek

 • Rippl-Rónai egyik portréja kelt el a legmagasabb áron

  Rippl-Rónai egyik portréja kelt el a legmagasabb áron

  Rippl-Rónai József Kékruhás lány virágos kalapban című festménye 75,6 millió forintért kelt el a BÁV kétnapos őszi aukcióján, amelyen a festmények mellett műtárgyakat és ékszereket kínáltak az érdeklődőknek.

 • Tarlós: Körülbelül ezermilliárdot jelent a fővárosnak a kormányfővel megkötött megállapodás

  Tarlós: Körülbelül ezermilliárdot jelent a fővárosnak a kormányfővel megkötött megállapodás

  Körülbelül ezermilliárd forintot jelent Budapestnek az Orbán Viktor miniszterelnökkel szombaton aláírt – a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló – megállapodás, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának (FKT) létrehozása is – mondta Tarlós István főpolgármester a testület megalakulását követő budapesti sajtótájékoztatón.

 • Kiváló a magyar hal minősége

  Kiváló a magyar hal minősége

  Kiváló a Magyarországon termelt, kifogható és elfogyasztható halak minősége a sajtóban sugalmazott álláspontoktól eltérően – közölte Szűcs Lajos, a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) elnöke pénteken az MTI-vel.