2019. február 17., vasárnap
Donát

Belföld

Hatezerért futtatta unokáját a nagymama

Nemi erkölcs elleni bűncselekménnyel vádolnak egy Tisza menti községben élő nagymamát, aki 15 éves unokája szexuális szolgáltatásaiért cserébe pénzt kért egy idős embertől – írta az Origo.

Az asszony két éve vette magához kiskorú unokáját, akit ettől kezdve saját háztartásában gyámként nevelt. Idén januárban a nagymama a kamaszlány társaságában felkereste az egyik falubelit a Heves megyei településen, hogy egy csizmát próbáljon eladni neki. Azt mondta a 74 éves házigazdának, hogy mindenképpen pénzre van szüksége, és ha nem kell a csizma, hatezer forintért hozzájárul, hogy a férfi szeretkezzen az unokájával, aki ezalatt a szomszéd szobában volt.

A férfi először elfogadta az ajánlatot, de amikor azt tapasztalta, hogy a lány elutasítja, békén hagyta. Ezután a nagymama és unokája együtt indult haza.

Az ügyészség most a nagymama mellett a férfi ellen is vádat emelt. A gyámhatóság elvette a lányt a nagymamájától, és egy gyermekotthonban helyezte el. Ha az asszonyt bűnösnek találják, akár nyolc évet is kaphat.


Kapcsolódó Cikkek

  • A casco nem váltja ki a kátyúbiztosítást

    A casco nem váltja ki a kátyúbiztosítást

    A kátyúk által a gépjárművekben okozott károkat az illetékes útkezelők csak a panaszok mintegy felében térítik meg, az évi néhány ezer forintos kátyúbiztosítás azonban alapvetően növeli a kártérítés esélyét – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) az MTI-hez eljuttatott közleményében.

  • Brutális baleset a 4-es főúton

    Brutális baleset a 4-es főúton

    Hat személyautó ütközött a 4-es főúton Üllőnél vasárnap reggel, a helyszíni szemle és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett zajlik – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.