EUR: 323,27 Ft
CHF: 286,04 Ft
2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Belföld

Hatezerért futtatta unokáját a nagymama

Nemi erkölcs elleni bűncselekménnyel vádolnak egy Tisza menti községben élő nagymamát, aki 15 éves unokája szexuális szolgáltatásaiért cserébe pénzt kért egy idős embertől – írta az Origo.

Az asszony két éve vette magához kiskorú unokáját, akit ettől kezdve saját háztartásában gyámként nevelt. Idén januárban a nagymama a kamaszlány társaságában felkereste az egyik falubelit a Heves megyei településen, hogy egy csizmát próbáljon eladni neki. Azt mondta a 74 éves házigazdának, hogy mindenképpen pénzre van szüksége, és ha nem kell a csizma, hatezer forintért hozzájárul, hogy a férfi szeretkezzen az unokájával, aki ezalatt a szomszéd szobában volt.

A férfi először elfogadta az ajánlatot, de amikor azt tapasztalta, hogy a lány elutasítja, békén hagyta. Ezután a nagymama és unokája együtt indult haza.

Az ügyészség most a nagymama mellett a férfi ellen is vádat emelt. A gyámhatóság elvette a lányt a nagymamájától, és egy gyermekotthonban helyezte el. Ha az asszonyt bűnösnek találják, akár nyolc évet is kaphat.


Kapcsolódó Cikkek

  • Leleplezi a kormány Sorosék hazugságait

    Leleplezi a kormány Sorosék hazugságait

    Magyarországot azért akarják elítélni, mert a magyar emberek úgy döntöttek, hogy a mi hazánk nem lesz bevándorlóország – kezdte Orbán Viktor miniszterelnök a Sargentini-jelentéssel kapcsolatos vitaindító beszédét a parlamentben.

  • Nem engedték be a fogyatékkal élőket az állatkertbe

    Nem engedték be a fogyatékkal élőket az állatkertbe

    Megoldódni látszik annak a fogyatékkal élő csoportnak az ügye, amelyet nemrég nem engedtek be a Veszprémi Állatkertbe. A minap óriási botrányt kavart, hogy az intézménybe nem jutott be a 11 fős csoport, annak ellenére sem, hogy volt érvényes hatósági igazolványuk, amellyel bizonyították jogosultságukat a kedvezményes belépőkre.