EUR: 323,45 Ft
CHF: 287,44 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Hazavárja felesége Lennon gyilkosát

John Lennon gyilkosa több hónapig tervezte a merényletet a már tíz éve feloszlott legendás Beatles együttes volt tagja ellen. Mark Chapman neje, Gloria azóta is kitart férje mellett, és reméli, hogy még az idén kiengedik őt. 

John Lennon gyilkosának felesége megdöbbentő vallomást tett a Daily Mailnek. Gloria beismerte: férje neki is elmondta, mire készül. „Tudtam, hogy gyilkosságot tervez, mert két hónappal korábban elutazott New Yorkba, s hazatérve azt üvöltötte, azzal szerez hírnevet, hogy megöli John Lennont (…) Utána viszont megnyugodott, és néhány nap múlva már azt mondta, meggondolta magát, s az óceánba hajította a fegyverét. Hittem neki, de később kiderült, hazudott nekem” – emlékezett vissza Gloria, aki nem volt férje mellett a tragikus napon, ugyanis Chapmannel épp szünetet tartottak.


„Hirtelen Mark Chapman, egy gyilkos felesége lettem, akinek az áldozatát milliók ismerték és szerették világszerte. Borzalmas érzés volt” – tette hozzá Chapman. Gloria mindezek ellenére kitart férje mellett, rendszeresen látogatja és engedéllyel többször is létesítettek nemi kapcsolatot a börtönudvar lakókocsijában. „Nem számít, hogy milyen hosszú ideig lesz börtönben Mark. Én várni fogok rá” – mondta az asszony, aki reméli, 38 év után végre kiengedik férjét. Az életfogytiglanra ítélt férfit már tizedszer fogják meghallgatni szabadon bocsátása ügyében, a bíróság augusztus 20-a után dönt.

 

Profimedia, Bestimages

Profimedia, Ferrari

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.