2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Extra

Hazavárja felesége Lennon gyilkosát

John Lennon gyilkosa több hónapig tervezte a merényletet a már tíz éve feloszlott legendás Beatles együttes volt tagja ellen. Mark Chapman neje, Gloria azóta is kitart férje mellett, és reméli, hogy még az idén kiengedik őt. 

John Lennon gyilkosának felesége megdöbbentő vallomást tett a Daily Mailnek. Gloria beismerte: férje neki is elmondta, mire készül. „Tudtam, hogy gyilkosságot tervez, mert két hónappal korábban elutazott New Yorkba, s hazatérve azt üvöltötte, azzal szerez hírnevet, hogy megöli John Lennont (…) Utána viszont megnyugodott, és néhány nap múlva már azt mondta, meggondolta magát, s az óceánba hajította a fegyverét. Hittem neki, de később kiderült, hazudott nekem” – emlékezett vissza Gloria, aki nem volt férje mellett a tragikus napon, ugyanis Chapmannel épp szünetet tartottak.


„Hirtelen Mark Chapman, egy gyilkos felesége lettem, akinek az áldozatát milliók ismerték és szerették világszerte. Borzalmas érzés volt” – tette hozzá Chapman. Gloria mindezek ellenére kitart férje mellett, rendszeresen látogatja és engedéllyel többször is létesítettek nemi kapcsolatot a börtönudvar lakókocsijában. „Nem számít, hogy milyen hosszú ideig lesz börtönben Mark. Én várni fogok rá” – mondta az asszony, aki reméli, 38 év után végre kiengedik férjét. Az életfogytiglanra ítélt férfit már tizedszer fogják meghallgatni szabadon bocsátása ügyében, a bíróság augusztus 20-a után dönt.

 

Profimedia, Bestimages

Profimedia, Ferrari

Kapcsolódó Cikkek

  • Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Több hónapos kezelés vár Marcellinára

    Marcellina életveszélyes balesetet szenvedett, ahol bordái és keze is eltört. Súlyos sérülései miatt koncertejeit is le kellett lemondania és egy hosszú ideig tartó rehabilitáció vár rá.

  • Sztárdömping a TV2-n

    Sztárdömping a TV2-n

    Sztárok, rettegés, sok nevetés – a TV2 csoport tegnap bemutatta, milyen műsorokkal készülnek az őszre.