EUR: 321,37 Ft
CHF: 284,70 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Győr

Hódolat a gasztronómiának

Ízletes falatok, igényes tálalás, csodás környezet: röviden ilyen volt az első győri Stílusos ART Piknik
Fotó: Marcali Gábor

Fantasztikus ízek, stílusos ételek és egy pihentető, töltődést segítő piknik a Radó-szigeten. Nem más ez, mint az első Stílusos ART Piknik, amelyet a városban rendeztek meg. Gasztronómiai különlegességeket kínáló, Győrben máskor nem elérhető éttermek települtek ki két napra a festői környezetbe, hogy elvarázsolják az ízek és illatok szerelmeseit. Kóstolták is lelkesen az érkezők a finomabbnál finomabb fogásokat, a fesztiválról pedig a kulturális és társművészeti programok sem maradhattak el. Az első Stílusos ART Piknik jól sikerült, jövőre reméljük a folytatást!

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.