EUR: 323,63 Ft
CHF: 287,69 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Győr

Hódolat a gasztronómiának

Ízletes falatok, igényes tálalás, csodás környezet: röviden ilyen volt az első győri Stílusos ART Piknik
Fotó: Marcali Gábor

Fantasztikus ízek, stílusos ételek és egy pihentető, töltődést segítő piknik a Radó-szigeten. Nem más ez, mint az első Stílusos ART Piknik, amelyet a városban rendeztek meg. Gasztronómiai különlegességeket kínáló, Győrben máskor nem elérhető éttermek települtek ki két napra a festői környezetbe, hogy elvarázsolják az ízek és illatok szerelmeseit. Kóstolták is lelkesen az érkezők a finomabbnál finomabb fogásokat, a fesztiválról pedig a kulturális és társművészeti programok sem maradhattak el. Az első Stílusos ART Piknik jól sikerült, jövőre reméljük a folytatást!

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.