2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb Győr

Hódolat a gasztronómiának

Ízletes falatok, igényes tálalás, csodás környezet: röviden ilyen volt az első győri Stílusos ART Piknik
Fotó: Marcali Gábor

Fantasztikus ízek, stílusos ételek és egy pihentető, töltődést segítő piknik a Radó-szigeten. Nem más ez, mint az első Stílusos ART Piknik, amelyet a városban rendeztek meg. Gasztronómiai különlegességeket kínáló, Győrben máskor nem elérhető éttermek települtek ki két napra a festői környezetbe, hogy elvarázsolják az ízek és illatok szerelmeseit. Kóstolták is lelkesen az érkezők a finomabbnál finomabb fogásokat, a fesztiválról pedig a kulturális és társművészeti programok sem maradhattak el. Az első Stílusos ART Piknik jól sikerült, jövőre reméljük a folytatást!

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Látványos futballshow költözött a Béke térre

  Látványos futballshow költözött a Béke térre

  A kerületünkben zajló Mozgásban a kultúra! című rendezvénysorozat harmadik eseménye A futball látványosságai címet kapta. A Béke téren megrendezett programon mindenki megismerhette a teqballt, mint sportágat, sőt a Freestyle Foci csapata is látványos show-val készült.