2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Egyéb XXI.kerület

Huh, kijutottunk!

A nyári szünetben sem csökkent az érdeklődés az egykori Csepel Művek területén működő, a főváros legnagyobb szabadulójátékos labirintusa iránt.

A vakációt kihasználva a diákok családtagjaikkal és a barátokkal is sűrűn látogatták a rejtélyesebbnél rejtélyesebb szobákat, oldottak meg komoly logikai gondolkodást igénylő feladatokat, mentették meg a világot egy katasztrófától, derítettek fényt a legkifundáltabb bűntényre. A Trap Factorynál mindez folytatódik szeptembertől, iskola ide vagy oda, a hétvégén mehet a játék!

Szülő, kamaszfiú és felnőtt lány egyaránt élvezi a szabadulós játékot

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.