EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Sport

Huszti piros lapja végzetes volt

Helyenként jobban játszott, mégis 1-2-es vereséget szenvedett a MOL Vidi FC a Groupama Arénában a labdarúgó Bajnokok Ligája rájátszásában a görög AEK Athén ellen. A meccset nagyban befolyásolta Huszti Szabolcs korai kiállítása.

A Vidi FC kezdte jobban a találkozót, birtokolta a labdát, szervezetten futballozott. A játék képe akkor változott, amikor Huszti Szabolcs a 23. percben egy labdáért folyó küzdelem során keményen letalpalta és megtaposta az ellenfél játékosát. A bíró azonnal a piros lapot emelte fel. A hazaiak több mint fél órát játszottak emberhátrányban, kaptak is két gólt, azután a játékvezető egy görögöt is kiállított.


– Sajnálom, hogy piros lap lett a vége, de ezerszer ezerből így megyek bele egy párharcba, és ezután is így fogok. Nem tudom, mit látott taposó mozdulatnak a játékvezető. Azzal, hogy egy görögöt is kiállított, kompenzálni akart. Fontos volt ez a meccs, szerettünk volna jobb eredményt elérni – mondta a lefújást követően Huszti.– Akkor kaptunk ki, amikor emberhátrányban voltunk. Két könnyű gólt szereztek ellenünk, és túl sok lehetőséget hagytunk ki. Nagyon nehéz volt ilyen szinten emberhátrányban futballozni. A játékvezető döntését nem akarom kommentálni, egy jó bíróról van szó. A visszavágón a képlet egyszerű: nyernünk kell, legalább két góllal – mondta a meccs után Marko Nikolics, a fehérváriak edzője az M4 Sportnak.

A Vidi egyik legjobbja, Kovács István azt emelte ki a meccs után, hogy a kiállítást követően sem játszottak alárendelt szerepet, és a visszavágón két góllal nyerni fognak és továbbjutnak. A visszavágóra jövő kedden 21 órakor Athénban kerül sor.


Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.